tiistai 5. toukokuuta 2015

Kukkia vaatteissa.

Kevätjuhlakausi lähestyy. Neitien vaatekaapeista puuttuu kevätjuhlamekot, ja päädyimme mekko-ostoksille. Se onkin aika hauskaa puuhaa, neidit pyörähtelevät pukukopissa mekoissaan. Molemmille on löytynyt tällä viikolla uudet mekot, mutta esikoisen mekko kovasti muistuttaa jotain mitä itsekin olen katsellut..Nimittäin.. Joko arvaatte? Joko? No Ted Bakerin ihastuttavia kukkamekkoja! Olen niitä jonkun aikaa jo ihastellut, mutta en ole uskaltautunut sovittamaan enkä myöskään kotiuttamaan. Onko kukkakuosi liian tyttömäinen? Vai onko se just sellainen ikivarma, tyttömäisen naisellinen? Olipa miten oli, ihastelin tätä tyttären mekkoa ja mikäli olisin pienempi kokoinen - haluaisin kokeilla itsenikin päälle juniorikoon. Tällä nykyturvotusvartalollani tuskin tarvitsee edes haaveilla junioriosaston vaatteiden sovittamista ilman turhautumista. Mutta eikö olekin aika ihana mekko? Erityisesti tuo selkäosa luo omaa fiilistä mekkoon.

Jos mun pitää miettiä sellaisia vaatemerkkejä, mitä mieluusti pukisin päälleni, mitkä kuvastaisivat tyyliäni ja pukeutumistyyliäni - valitsisin varmaan yhtenä suosikkina Ted Bakerin. Tykkään kovasti Ted Bakerin naisellisesta, klassisesta mutta yhtä aikaa persoonallisesta vaatetyylistä. Samanaikaisesti Ted Bakerin vaatteet ovat laadukkaita, hyvistä materiaaleista valmistettuja. Ja kyllähän niitä kukkakuosisia vaatteita Ted Bakerilla onkin kerrakseen! Mitä sinä olet mieltä kukkakuosisista vaatteista?
 


Mutta mielestä sama fiilis mekon suhteen on myös juniorin mekossa, kuin näissä Ted Bakerin kukkamekoissa. Viime vuonna taisin katsella valkopohjaista kukkamekkoa, liekö tänä vuonna olisi aika hankkia itsellekin kukkamekko?

15 kommenttia:

 1. Niin on kauniita. Kukkia ei ole koskaan liikaa mekoissa. Itse aina isken silmäni mustapohjaisiin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo tytön mekko <3 Anna palaa vaan jos haaveilet itselle samantyylistä mekkoa, sopii kyllä sun tyyliin :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
 3. Itse en toistaiseksi ole lämmennyt noille kukkavaatteille mut koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Vilan hempeä maximekko oli ihana, siinä oli sopivasti kukkia, sen enempää ei mun vaatteessa rehuja saa olla.

  VastaaPoista
 4. Suloinen tytön mekko - ja kauniita ovat myös nuo kollaasisi mekot. Itselläni on muutama kukkamekko, mutta kovin vähälle käytölle ne ovat jääneet - pitää yrittää tänä kesänä tehdä parannus;)

  VastaaPoista
 5. Kukkakuosit ovat kauniita, mutta minä näytän niissä jotenkin hassulta. Ehkä näin kulmikaalle persoonalle liika hempeys ei vaan istu;)
  Tuo mustapohjainen on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ted baker osaa käyttää kukkia vaatteissaan sillein tyylikkäästi.

   Poista
 6. Kyllä saa olla kukkia :) tytön mekko on ihastuttava ja tuo mustapohjainen Ted Baker olisi minun makuuni <3

  VastaaPoista
 7. Ihania mekkoja, kyllä miksei, voisin itsellekin haluta kukkamekon kesäksi :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita mekkoja, tykkään kovasti tuosta vaalean vihreästä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3