sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hiuskoriste.

Glitter on muuten jännä paikka. Se on pienien tyttöjen mieleen. Teinityttöjen mieleen. Isompien tyttöjen mieleen. Ja äitienkin mieleen. Tällä kertaa ihastelimme kevään ja kesän uutuus hiuskoristeita. Ihastuin tähän hiuskoristeeseen sen verran kovasti, että olihan se hankittava - mutta osaankohan sittenkään tätä käyttää? Taikka saa toivoa, että kesällä olisi juhlia edessä. Vaikka voisiko tätä kuitenkin yrittää monikäyttöisempänä pitää, juhlissa takana ja muutoin eteenpäin? Mikäli tämän koristeen laittaa eteenpäin, olisi hyvä hiuksissa olla esimerkiksi keskijakaus taikka napakka ponnari taaksepäin. Itselläni taas hiuksiin kampautuu luonnostaan jakaus enemmän vasemmalle puolelle, niin näissä kuvissa ei koru tule niin hyvin edukseen kuin mitä esimerkiksi liikkeen myyjällä. Kotona testasin heti keskijakauksella, ja aika hauskalta tämä koru näytti mielestäni. Hiuskoruja oli kahdessa värissä, sekä hopeisena että kultaisena. Mitäs tykkäät?Mukaani lähti myöskin toinenkin hiuskoriste, hiuspanta jota varmasti tullaan näkemään myöskin asukuvissa. Sinänsä kiva panta, että sitä pystyy käyttämään sekä ponnarin kanssa että tukka auki. Ja ei niitä ponnareitakaan koskaan ole liikaa, tai siis meidän huushollissa ne neitien mukana eksyy aina hyvään piiloon, että tulipa taas hankittua uusia lisää. Kaikesta viisastuneena osa ponnareista jäi kuitenkin omaan säilööni, etteivät taas kävele omille teilleen..

Tein muuten yhden hankinnan tällä viikolla. Nimittäin trampoliinin, kyllä! Vaikka kovasti sitä vastaan ollaan mieheni kanssa olleetkin, lähinnä sen tapaturmariskeyden vuoksi. Pelisäännöt sovittu, joita toivottavasti myöskin noudatetaan. Koska viimeksi olet itse heittäytynyt lapseksi ja esimerkiksi kokeillut pomppia trampoliinissa? Aika rankkaa hommaa sanon minä, eikä omissa taidoissakaan ole kehumista. "Tee äiti voltti", " Hyppää pyllylleen", niinpä niin. Mutta harjoitus tekee mestarin? Ja ainakin kuvistakin käy ilmi, hauskaa puuhaa se on aikuisellekin hyppiä trampoliinissa. Testaa säkin, jos tulee eteen mahdollisuus.


10 kommenttia:

 1. Tramppis on ihan paras! Me ostimme kyseisen ihanuuden 13v sitten ja enää aullä hyppii kuopus 10v kavereineen ja tietenkin minä;) ennen juoksulenkkiä siinä saa mukavasti lämmiteltyä kehon kuntoon. Ja naapureilla on hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen tuo hiuskoru, jotenkin sellainen itämainen ;) Huh, trampoliini näyttää hauskalta. Kivaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sunnuntai oli onnistunut Helsingissä!

   Poista
 3. Meillä myös ostettiin trampoliini viime kesänä. En ollut yhtään innoissani ja taisin irvistelläkin moiselle isolle hirvitykselle, mutta...pakkohan siitä oli ruveta tykkäämään, niin aidosti iloista lasten naurua sieltä aina kuuluu:) Ja oma rapakunto tuli selväksi, kun hetken pompin...!
  http://satutalo.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi! :) liityin lukijaksi. Jos kiinnostaa seurata meidän perhe-elämää blogini löytyy
  täältä :)

  VastaaPoista
 5. Tuo hiuskoru näyttää niin kivalta sinun hiuksissasi! Itse en osaisi ajatella moista. Missä suosit tuon käyttöä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3