perjantai 24. huhtikuuta 2015

Väsynyt reissaaja.

Kotona. Ja perjantai. Voiko kohta huokaista? Nimittäin palaveripäivä pääkaupunkiseudulla on takana, ja eilen palasi kotiin aika väsynyt äiti. Eikä väsymystä yhtään piristänyt likapyykkiä pursoava pyykkikoppa taikka sotkuiset keittiönpöydät. Joten toimeen, projekti koti kuntoon, illalla vaikka kuinka olisi väsyttänyt. Kuitenkin työmatkan lomassa ennätin pitsalle Mankan kanssa ja juttu kulki, aika juoksi. Mukava yhdistää työmatkoille jotain piristyksiä, mitä siellä hotellihuoneessa kökkimään. Kotimatkalla ennätin näkemään kaikki mahdolliset sääilmiöt: aurinkoa, rankkasadetta, räntää, rakeita. Tänäkin aamuna maa täällä Keski-Suomessa oli ohuen valkoisen peitteen alla, yöllä oli ollut pakkasta. Jokohan se kevät nyt alkaisi kuitenkin kunnolla? Aurinko ainakin lämmittää jo voimakkaasti ja ruoho alkaa vihertämään. Jos siitä auringosta saisi nyt ylimääräistä energiaa, jostain syystä tuntuu että aina vaan väsyttää. Ehkäpä olisi hyvä aika täyttää kodin vitamiinivarat, siitä on ainakin hyvä lähteä eteenpäin.
 

Itse kokouspäivä järjestettiin ihanissa puitteissa, paikkana toimi Kuninkaan Kartano joka sijaitsee Vantaanjokilaakson varrella. Tilat olivat upeat, juhlavat isoine kristallikruunuineen - kuitenkaan en kehdannut kokouksen lomassa alkaa kuvailemaan rakennusta sisäpuolelta. Henkilökunnan mukaan täällä järjestetään myöskin hääjuhlia paljon kesäisin, enkä yhtään ihmettele. Harmi vaan että vaikka aurinko paistoikin upeasti, niin eilen oli järkyttävä tuuli - eikä ulkona juuri viihtynytkään. Vaikkakin yritin kahvikupillista nautiskella auringossa terassilla, mutta kylmä tuli ja tukka meinasi lähteä päästä..  

Mutta työ ja arki vie nyt mennessään, enkä minäkään ole ennättänyt blogia päivittämään sellaiseen tahtiin mitä toiveissa olisi ollut - koettakaa kestää. Eiköhän nämä kiireet hellitä, ja energiaa on enemmän mitä pidemmälle kevättä mennään. Ja hei, ensi viikolla on vappu! Ja mitä se tarkoittaa - toukokuuta. Apua, koulut loppuu ihan kohta ja kesälomakausi alkaa. Toukokuu. Niin, ja mitähän sitä vappuna tekisi? Jonain vuonna ollaan istuttu picnicillä vapun aikaan, sekä tietenkin lapsille laput kohokohta on vapputivoli. Ja kyselipä vielä juniori, että saako hän foliopallon vapuksi.

Joko siellä on vappusuunnitelmat tehty?

8 kommenttia:

 1. Vappusuunnitelmat on vielä auki, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Piknik olisi kiva, jos sää sallii, perinteinen vapputori ja brunssikin houkuttelisi. Pitäisi vain tehdä pöytävaraus ajoissa :)

  VastaaPoista
 2. Miksi se kotinpitääkin aina olla mullin mallin kun itse on poissa. Ärsyttävä tulla sotkuiseen kotiin.

  VastaaPoista
 3. Noi meidän pitsat oli kyllä herkullisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ens kerralla maistan sun suosikin! ;)

   Poista
 4. Olin myös työreissulla Hesassa ja kuvaamisen kanssa samoilla linjoilla, en vaan kehdannut olla aina kuvaamassa ;)
  Vappusuunnitelmat on ihan auki, mutta tuskinpa mitään erikoista .

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3