tiistai 7. huhtikuuta 2015

Vaalea huivi.

Mulla on jo jonkun aikaa puuttunut kaapistani vaalea huivi. Nyt kevätauringon paistaessa huivin hankintakuume on noussut ja onkin ollut mainio hetki hankkia vaalea keväthuivi. Ja tänään postipaketissa sellainen saapui, merkki lienee ei ollut yllätys. Tunnustan, LV:tä sen olla pitää. Vaikka tiedänkin että hulluahan se on maksaa satasia näistä huiveista, varsinkin kun nämä huivit ovat aika herkkiä käytössä saamaan käytönjälkiä. Langanvetoja voi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen saada aikaan, ja ainakin minulla nämä huivit jäävät helposti kiinni korvakoruihin taikka kaulakoruun. Silti, käyttöönhän nämä huivit kuitenkin hankitaan, mitä niitä kaapissa säästelemään. Ja sanoihan miehenikin, että voihan näitä olla useammassakin sävyssä. Niinpä. Olen ihan samaa mieltä. Onko väärin jo miettiä seuraavaa väriä? No ei nyt sentään.  
 
 
Olin jo tovin katsellut Louis Vuittonin vaaleiden huivien väriskaalaa. Monta suosikkia sieltä olisi löytynyt, mutta myöskin käytännöllisyyttä piti miettiä. Mikäli huivi on liian vaalea, niin esimerkiksi meikkituotteet tarttuvat helposti huivin pintaan. Lisäksi huivi ei saanut olla liian kylmä taikka liian lämmin, joten mielessäni haeskelin huivia sävymaailmasta Verone. Samasta värimaailmasta minulla onkin myös Louis Vuittonin talvihuivi kotona. Ja jos mä saan jotain päähäni, niin jollain ihmeen kaupalla se päähänpisto tahtoo toteutua. Niin kävi tälläkin kertaa. Napattiin heti kuva paketin kotituesssa, mutta odotan innolla että päästään ottamaan parempia kuvia uuden huivin kera.
 

 
Onko siellä muualla jo ihan kevät? Nimittäin kuten kuvasta näkyy, niin täällä keski-suomessa vielä lunta riittää. Ainakin hetken aikaa saan nostaa jalat ylös sohvalla pihan haravoimisen sijasta. Joka vuosi se kevät ja vihertävä nurmi kuitenkin on tullut ilman lumien levittelyä. Innolla odotan miten viime kesänä istutettujen pionien kanssa tänä vuonna mahtaa käydä. Tietenkin toiveikkaana toivon, että saisimme nauttia kesällä kauniista kukinnasta - yhteenkin kukkaan olisin hirmu-hirmu tyytyväinen.

Fiilistelimme tänään kesän makuja esikoisen kanssa. Kaupasta nappasimme mukaan tuoreita mansikoita, espanjalaisia tosin. Maustamatonta jugurttia, kiiviä ja tuoreita mansikoita. Oli muuten melkoista herkkua. Saattaa olla, että huomenna aamupalapöydästä myös löytyy samanlaisia comboja. Nimittäin monesti minulla nimenomaan aamiaisen kanssa on ongelmia, kun mikään ei maistuisi. Ilman kahvia en kuitenkaan osaa aamuani aloittaa. Nautinkin monesti joko rahkaa taikka jugurttia myslillä höystettynä, ja tällainen hedelmä-marjayhdistelmä on aikamoista herkkua. Mites sinun aamut, miten aloitat aamusi taikka onko ehkä kanssani samanlaisia haasteita?  Viime yö meni aika vähillä yöunilla, joten nyt taitaa olla aika painaa läppärin luukku kiinni ja kömpiä nukkumaan. Tää tiistai tuntui meinaan aika maanantailta, positiivista sentään se että viikossa on yksi työpäivä normaalia vähemmän. Ja ehkä huomenna kaikki on valoisempaa, kun olen saanut nauttia kunnon yöunet. Että hei nukkumatti, parempi suunnata pian tähän osoitteeseen - ihan tuhtia unihiekkaa sitten! :)

3 kommenttia:

 1. Oletko koskaan tutustunut värianalyysiin? Siinähän meidät jaetaan neljään eri vuodenaikaan (ja vielä tarkemmin jokainen vuodenaika neljään eri "vivahteeseen"). Sun kuvien perusteella olet ihan selvä talvi ja mielestäni tuon huivin sävy ei valitettavasti pue sinua parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka kaunis onkin. Toki kannattaa käyttää niitä värejä missä itse viihtyy, mutta juurikin huivien ja muiden suoraan kasvojen lähelle tulevien vaatteiden ja asusteiden kanssa olen ainakin itse tarkkana. Esimerkiksi tämä lila mekko pukee sua tosi hyvin, omat sävysi korostuvat aivan eri tavoin kuin huivikuvassa: http://3.bp.blogspot.com/-8k3U9QLkZ_g/VSKBq2sI6EI/AAAAAAAAKJk/VNM38IWJWg0/s1600/DSC_1025%2B(2).JPG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole käynyt mutta selkeästi olen voimakkaiden värien ihminen. Kaikki vaaleat ja beiget haasteellisia. Kiitos sinulle näkemyksestä!

   Poista
 2. Kaunis huivi ja tuo aamupala kuulostaa tosi ihanalta! Vesi tuli kielelle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3