maanantai 13. huhtikuuta 2015

Pisamia ja jäähallia.

Viikonloppu hujahti nopsaa ohi. Ja mitkä ihanat ilmat hellivätkään. Tosin, niin se varasto jäi siivoamatta. Mieluummin istuin hetken takapihalla auringossa nauttien välipalaa, ja pisamia hankkien. Eilen nimittäin oli esikoiseni luisteluseuran kevätnäytös, Maailman Ympäri 80päivässä - teemaltaan. Siellä jäähallilla kevyttoppis päällä istuttiin reipas pari tuntinen, mutta olipa kivasti toteutettu. Kotoa lähtiessäni koin itseni ylilämpöisesti pukeutuneeksi, mutta jäähallilla ei koskaan ole liian lämmin. Vaikkakin autossa tuntui että paistun. Ulkona auton lämpömittari näytti jopa +18 astetta, mikä lienee ollut se totuus? 
 

Itse ihmisenä, ja äitinä, olen sellainen että pyrin huomoimaan pienetkin asiat sekä ilahduttamaan. Mieluusti vien kukkasia, kun tilanne sellaisen vaatii, taikka muutoin vain toisten iloksi. Itse rakastan leikkokukkia, ja onnekseni mieheni tykkää niistä myös - ja tykkää muuten useasti tuodakin kotiin. Olen onnekas, sillä moni ystäväni "valittelee" ettei miehet tuo kukkia. Tuoko teidän miehet kukkia vai ostatko mieluummin itse? Mutta, minä halusin vielä esikoiselleni kevätnäytökseen ruusun, päättyihän ura tuossa joukkueessa eilen, mutta tänään alkaakin uuden joukkuuen kanssa jo harjoitukset. Kuten varmaan kuvasta huomaatte, aika helposti minulle noita pisamia tulee?!Tänään starttasi uusi viikko. Eilen illalla iski kuin salama kirkkaalta taivaalta melkoinen migreenin puuska päälleni, ja illan jouduin lepäämään. Päähän koski valtavasti, vähän meinasi oksettaakin. Vielä nyt aamulla olo on vähän epämukava, särkylääkkeen voimalla työpäivästä toivottavasti kuitenkin selvitään. Kyllä kuitenkin migreeni on jotain niin epämukavaa, voimat vievää. Oi miksi, se aina vaan piinaa minua. Toivon kovasti ettei siellä ruudun takana ole samaa vaivaa kovinkaan monella, vaikka tiedostan samalla sen yleisyyden. Ikävä vaiva.


Nyt kuitenkin askelta toisen eteen, aurinkolasit päähän ja auton rattiin. Ihana, että aurinko paistaa! Vaikkakin eilisillan sade teki hyvää luonnolle, sulatti lunta ja ehkä hiukan helpotti hiekkapölyäkin. Oikein ihanaa viikkoa sinne!

8 kommenttia:

 1. Ihanat pisamat :) Kivaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
 2. Blogisi sisältö on mielestäni huonontunut. Ruoka-ohjeet ja kattauksista tms kuvat ovat jääneet taka-alalle. Odotin pääsiäiseltä jotain piirakka/ohjetta. Muuten kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Olen tainnut olla laiska leipoja, kun pääsiäisenäkin jäi se Kinder-piirakka tekemättä. Kiva että luet blogiani, ja tulen varmasti erilaisia ohjeita laittamaan jatkossakin :)

   Poista
 3. Ihana äiti olet. Tiedän, että huomioit aina muutenkin ihmiset ;)
  Ihana tuo nuttura.

  VastaaPoista
 4. Ihana prinsessa siellä tai prinsessan nuttura ainakin.
  Kukista ei saa ikinä tarpeekseen ne on niin ihania.
  Voihan migreeni, koitahan levätä päätä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3
   Joo levätessä meni eilisilta. Migreeni on ilkeä kaveri.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3