tiistai 28. huhtikuuta 2015

Mustaa kuumetta.

Mun viikko starttasi eilen. Ihan niinkuin kaikkien muidenkin. Maanantai luonnollisesti starttaa aina viikon. Mutta mun viikko starttasi Terveystalolla, tiesin odottaa muun muassa verikokeita. Nimittäin verikokeet on yksi sellainen juttu, joka on heikkouteni - jostain syystä pyörryn helposti verikokeen ottamishetkellä. Olen kyllä hienosti saanut viime aikoina itseni koottua ja hengitettyä tasaisesti katsomattakaan toimenpidettä kohti. Ja selvisin eilenkin ilman kopsahduksia. Kopsahdus sanonta tuleekin siitä, kun neuvola-aikaan kätilöä aina jännitti mahdanko kopsahtaa. Pari kertaa tipuin penkiltäkin, kunnes täti oli sitä mieltä että parempi on ottaa näytteet makuultaan..

Lopputuloksena verikokeiden, keuhkojen kuuntelun, nieluun kurkkaamiseen, korvien tutkimisen, kuumeen mittaamisen ja keuhkojen kuvaamisen jälkeen oli jokin virus-bakteeri. Koska yskäni oli pitkittynyt, päivälleen viisi viikkoa taaksepäin olin vastaanotolla yskän ja äänenmenettämisen vuoksi - lääkäri uskalsi epäillä yllättävän kuumeen nostamisen vuoksi jotain tulehdusta. Tulehdusarvot olivat koholla, muttei pahasti joka viittaisi viralliseen tulehdukseen. Sen sijaan hän halusi poissulkea myöskin keuhkokuumeen, joten sain välittömän lähetteen keuhkokuvaukseen. Iltapäivällä odottelin kuumeisesti (sanansa mukaisesti) lääkärin soittoa, mikä olisi tuomio. Huh, kuitenkaan ei keuhkokuumeesta minun kohdallani puhuta. Nyt kolme päivää lepoa, todellakaan en haluakaan saada keuhkokuumetta. Että sellainen viikonaloitus. Not nice.

Mutta tiedättekö mikä tässä kotona sairastelemisessa on yksi ikävin juttu? Netissä surffailu, ajantappaminen. Ja niiden pakkomielteiden hiipiminen päälle. Olen onnistunut saamaan pakkomielteen, niin ei siinä taas kauaa mennytkään, nimittäin kesäksi haluaisin mustan pienen käsilaukun. Viime viikolla jo sain todeta että netissä olevat tuotekuvat eivät välttämättä takaa samaa kuvaa luonnossa. Eli parempi nähdä aina laukut omin silmin kuin luottaa mainoskuviin. Keräsin pari kollaasia sellaisista mustista pienistä käsilaukuista, joista jokin voisi olla tämän kesän laukkuni. Ekan kollaasin laukuista kolme vaihtoehtoa on ollutkin jo olkapäälläni, muttei mukaan ole lähtenyt kuitenkaan.



Kuvien lähteet ovat Louisvuitton.com ja netaporter.com sivustot.
 
Kesää varten on ehkä hassua hankkia musta laukku, mutta jostain syystä haluaisin mustan siitä syystä että se olisi ajaton ja klassisen tyylikäs. Voi nämä adjektiivit lienee melkein lempisanastoani. Lisäksi suurin osa kesäkengistäni ovat mustia väriltään, joten laukku ja kengät natsaisivat hyvin yhteen. Musta on värinä sellainen, joka menee läpi vuoden. Jostain syystä katseeni onkin alkanut kiinnittymään Saint Laurentin laukkuihin, sekä myöskin Chaneliin. Mutta olen miehelleni luvannut, etten ala Chanelista haaveilemaan, enkä kehittämään pakkomiellettäkään..
 
Iskeekö musta pikkulaukku sinuun?

6 kommenttia:

 1. Voi kun tuo laukku on ihana. Mustat laukut on parhaita.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kauniita laukkuja, erittäin tyylikkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä. Tää surffailu saisi jo loppua..

   Poista
 3. pikaista paranemista ! <3 Mulla tuntuu kurkku vähän kipeältä ja nyt nenäkin vuotaa... Täällä muut meidän perheessä on sairastellut, luulin että säästyn.. Laukut on tosi ihania, kyllä mullakin mustalle laukulle tarve tulee mutta kesäksi halusin jonkun vaaleamman, tosin en tiedä mitä järkeä tässä on kun mun melkein kaikki laukut on sitä ruskeaa oli kesä taikka talvi .. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ruskea ihan yhtä täydellisen ajaton kuin musta. Mietin Tarttenko ihan oikeasti mustaa.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3