torstai 16. huhtikuuta 2015

Memories.Muistot. Pystyt varmaan samaistumaan tunteeseen, kun jokin muisto toisesta ihmisestä taikka hetkestä nousee esille esimerkiksi tuoksun taikka jonkin asian vuoksi. Tuoksu muistuttaa lapsuudesta, taikka ystävän kotona tuoksui tietyltä, tai esimerkiksi vanhempien käyttämät hajuvedet. Jokin musiikkikappale nostaa tunteita ja muistoja mieleen. Valokuvista on jäänyt mieleen tietyt tilanteet, ja jokin pienikin juttu nostattaa muistot esille. Kuten esimerkiksi minulla tämän päivän asusteena toiminut simppeli musta kaulakoru, joka on edesmenneen äitini koru. Muistan viimeisen kesän, jolloin hän piti kukikkaan juhlamekkonsa kanssa tätä korua. Muistan kuinka se antoi särmää vaaleille hiuksille ja kukkamekolle. Niitä muistoja pitääkin olla, ja niitä pitää vaalia. Itsestäni on kiva pukea koru ylle, jolla on jokin tarina. Minua se muistuttaa äidistäni, sekä rakkaudestani äitiäni kohtaan. Vaikka koru ei varmasti olekaan mikään arvokoru, niin minulle sillä on suuri tunnearvo.


Halusin yhdistää kaulakorun tämänpäiväiseen asuuni, halusin jotain mustaa kaulaani. Mustat housut ja musta kaulakoru se yhteen sopii. Muutoin väriä haettiinkin pinkin ja tummansinisen yhdistelmästä. Uskallauduin aamulla lähtemään bleiseri päällä työpäivään, onneksi autossa on sisällä lämmin - nimittäin ulkona satoi lähes koko päivän räntää! Keväthän se piti tulla, ja kesärenkaatkin on jo alla..


Bleiseri - Lindex
Paita - Forever21
Housut - LauRel
Kengät - Jana
Kaulakoru - Äidin vanha

Mitä vanhaa ja tunnearvoista sinulta ehkä löytyy? Mistä erityisesti nousee muistoja mieleen? Itse tykkään katsella vanhoja valokuvia, omasta lapsuudestani ja naureskella tilanteille ja kuville. Myös omien lapsieni kanssa ihastelemme vanhoja kuvia, niissä kuvissa ne muistot säilyvät mielestäni parhaiten. Nykypäivänä liikaa valokuviakin tulee säilytettyä tietokoneella, entäpä jos joku päivä tietokone menee rikki ja kaikki kuvat katoavat? Ehkäpä olisi minullakin aika teettää valokuvia? Lasten ollessa pieniä jaksoin kirjoittaa valokuvakansioihin jokaisen kuvan kohdalle erilaisia seikkoja, sekä merkinnät ajanjaksoista. Nyt tuntuu jo vaivalloiselta valokuvien teettäminen, saati valokuvien kiinnittäminen valokuvakansioihin. Ja mistähän sekin mahtaa johtua? Kuitenkin olen jo pitkään puhunut valokuvien teettämisestä, kameran muistikortin tyhjentämisestä - ja kun itsestään se homma ei näytä luonnistuvan niin taidanpa tarttua tuumasta toimeen. Joko tänään vaiko huomenna.. 

2 kommenttia:

  1. Koru on varmaan sulle hyvin rakas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienissä asioissa voikin olla paljon tunteita ja muistoja sisällään.

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3