tiistai 21. huhtikuuta 2015

Mä ja tennarit.

Ihan varmasti muistatte kun olen pähkäillyt niitä valkoisia tennareita. Ja etten löytänyt omaa kokoani Niken tietystä tennarimallista, ja en myöskään halunnut niitä kaikkien fanittamia Airmaxeja. Mutta niin, samalla tunnustan, että parikin kertaa ne valkoiset Niken Airmaxitkin on ollut nettikaupan sivustolla ostoskorissa. Tällainen tää ihmisen pää on, oikukas. Kun jotain näkee tarpeeksi paljon, sitä alkaa itsekin systemaattisesti haluamaan. Kuitenkin järkiin olen tullut jokaisella kerralla siinä vaiheessa, kun on tullut maksun aika. Olisinko valmis maksaa tästä päähänpistosta 140euroa ja todennäköisesti onnistuisin epäilemättä hetialkuunsa likaamaan pilalle valkoiset tennarini. Ja lisäksi, kun minä en vain taida ihan oikeasti olla mitään tennarikansaa.. Enkä kyllä työarkipukeutumisessani tennareita / lenkkareita vaan pysty ajattelemaan, kyllä kenkien pitää siistimmät olla. Joten päädyn edelleen ihastelemaan muiden valkoisia tennareita.
 
Mutta päätin kuitenkin kurkata kenkäkaapin hyllyille, ja sieltä löytyi useampi tennari / lenkkaripari. Jostain syystä Conversetkin tuntuvat jalkaani liian leveiltä, mutta olen kuitenkin onnistunut sellaisetkin hankkimaan pari-kolme vuotta sitten - päätin pistää kengät vapaalla jalkaani. Kuosina näissä on Marimekon kangas, ja kuten näkyy niin eivät ainakaan käytöllä ole pilatut. Voin minä aina välillä piristää itseäni tennareilla, mutta työarkipukeutumisessani en tennareita näe. Ja kyllä enemmän viihdyn avokkaissa ja ballerinoissa kevään lämpimissä ilmoissa. Joko olet muuten aloittanut avokas- ja ballerinakauden?
 

Ihastelen mielellään tyylikkäitä kokonaisuuksia, joihin on yhdistetty juuri Converset taikka muut tennarit. Ehkäpä joku päivä minuunkin tennarit kolahtavat paremmin, eikä sitä ikinä tiedä mitä sitä jalkaansa onnistuu joku työpäiväkin sujauttamaan. Siitä tulikin mieleen, että kohta alkaa olemaan aika katsella uusia ballerinoja. Ehkäpä tulevan työmatkan lomassa pääkaupunkiseudulta? Ääh, parempi olisi pysytellä kauppojen ulkopuolella. 

Shoppailuhuuman välttämiseen yksi hyvä keino on muuten pihatyöt. Hitsi miten koukuttavia, ei malta jättää kesken. Nimittäin eilen illalla pääti lähteä leikkaamaan kaikki pensasaitojen pensaat ja ihan pieni juttu se ei ollutkaan, sisälle palasin kuitenkin ennen kuin oli liian pimeää. Vielä viikonloppuna odottelee muut pihatoimet, kuten haravointi ja kalkitus. Ihmeissäni olin istutuslaatikkoon kurkatessani, että siellähän kasvaa jo vihreänä nippuna ja voimakastuoksuisena ruohosipuli! Jokohan sinne uskaltaisi siis istuttaa jo muitakin yrttejä?


Mahtavan keväistä viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä aikas kivat. Välistä voi kaapistakin löytyä ihan kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 2. On tosi ihanat converset ! Haaveilen jo ballerinakeleistä mutta ei täällä vielä tarkene ! Mulla on jaloille tapahtunut jotain outoa kun kaikista kengistä tuntuu tulevan rakkoja ja kovettumia ! Vanhuus ei tule yksin, sanotaan.... ;))

  VastaaPoista
 3. Kivat tennarit - itsekin huomasin tänään hypisteleväni kuosillisia consseja, mutta sain pidettyä itseni kurissa - ostolakko jatkuu;)
  Ja ei - tämä vilukissa ei ole vielä baltsukautta avannut.
  Kivaa viikkoa ja keväisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväisiä päiviä sinne myös! Aurinko jo kivasti lämmittää :)

   Poista
 4. Itse en osaa yhdistää "kaupunki vaatteisiin" lenkkareita. Tennarit sopii tosi moneen asuun mutta ei lenkkarit, ainakaan mun jalassa.
  Täälläkin raavittiin pihaa eilen moneen otteeseen, välillä hain kahvikupposta ja jatkoin puuhia, IHanaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3