torstai 9. huhtikuuta 2015

Kevättuulia.

Aikamoinen tuuli täällä Keski-Suomessa jyllää. Havukasvieni aurinkosuojat lentävät teille omilleen ja pyörät, kolat ym kaatuilevat pihassa. Aivan turhaan yritin eilen siivoilla pihaa ja tavaroita paikoilleen, kun selkäni käännän - tuulenpuuska tekee tekosiaan. Uskomaton voima tuulella, nimittäin se lennätteli jopa kottikärryjä pihassa. Kottikärryjä, nehän on aika painavat. Joku viisas taisi sanoa, että keväällä tarvitaan kolme myrskyä ennen kuin kesä tulee. Joten enää kaksi jäljellä, ja meillä on kesä. Niin ja ihan oikeasti, eihän koululaisilla kouluakaan ole jäljellä kuin vajaa kaksi kuukautta. Aika uskomattomalta kylläkin tässä vaiheessa tuntuu, vai mitä?
  
 
Yritin käydä eilen "metsästämässä" valkoisia tennareita mutta arvaatte varmaan miten käy, jos oikein kovasti lähtee jotain etsimään. Ei tietenkään omaa kokoani löytynyt näistä tennareista, kokohaarukka oli joko 36 taikka 38, eikä kumpikaan tuntunut hyvältä jalassani, vaan kaipasin sitä kokoa 37. Ehkäpä täytyy käydä joku viikonloppu kurkkaamassa Kuopiossa taikka Tampereella, mahtaisiko sieltä löytyä tälle naiselle niitä valkoisia tennareita. Voihan pakkomielle yhdet valkoiset tennarit.. Pitö
 
 
Sen sijaan Glitteriin oli tullut aika makeita aurinkolaseja. Oli ihan pakko tehdä itsestä "idiootti" siellä liikkeessä ja laittaa esikoinen ottamaan valokuva nämä drinkkilasit silmillä. Kaikki muut kuvat eivät olekaan julkaisukelpoisia, nimittäin mitä aikuinen edeltä - sitä lapsi perässä, ja monta naurua saatiin aikaan erilaisilla laseilla. Kaipa se olisi paras juttu, kun lapsenmielisyys säilyisi koko elämän ja tilanteeseen heittäytymiskyky. Voin vaan kuvitella miten mieheni häpeää aika-ajoin minua ja neitejä julkisilla paikoilla.. Heh, pieni hassuttelu piristää! Vai miten se meni? 
 

 
Posti toi mukanaan pari kivaa lehteä, joten näiden parissa aion viettää iltani sängyssä loikoillen. Louis Vuittonin uusin the book #2 sekä uusi Elle. Saapa nähdä mitä kaikkea trendimaailman hittituotteita onnistun näistä lehdistä saamaan uniini ja haaveisiini. Taikka ihastelen niitä tällä kertaa vain painetussa muodossa.

2 kommenttia:

  1. Tuleepa mieleen eräs henkkiksen vierailu ja hassut hatut.
    Sitä Luikkiksen kuvastoa sun ei varmaan edes kannate avata.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3