perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kevättä mulle.

Mitä taas sain oppia? Päähänpistot on ihan turhia, mikäli niitä ei saa toteutettua. Pitääkö saadakin päähänsä "ihanpakkolöytääjasaadasejase" esimerkiksi nyt ne valkoiset tennarit. Voitte arvata, olenko etsinnöistä huolimatta löytänyt omaa kenkäkokoani. Eikä myöskään netistä löydy oikeaa kenkäkokoa. Ja arvaatko saako niitä tennareita tilattua liikkeeseen esimerkiksi toisesta myymälästä. No ei voi. 
 
Toisaalta, tänään vietin tovin kaupungilla ja sovittelin monenmoista lenkkaria ja tennaria. Joko malli oli liian leveä, taikka liian mummomainen taikka jotain muuta. Toisaalta ei ne tennarit omaan tyyliinikään täysin tuntuneet istuvan, taikka kaipasin jalan alle pientä korkoa ja tukea. Omassa kenkäkaapissani on useampi pari lenkkareita/ tennareita, joten ehkä annan niille mahdollisuuden kevätpukeutumisessani ja unohdan suosiolla ne valkoiset Niken tennarit. Enkä mä niitä kuitenkaan töissä olisi "kehdannut" pitää, joten olisiko oikeasti ollutkaan mikään järkiostos? Miksei nää mun aivot heti toimi kun saan jotain päähäni, vaan viiveellä, yleensä kun olen jo hankinnat tehnyt - vai olenko tosiaan niin toiminnan ihminen. Ai olenko, no kaikki-heti-just-nyt. Sellainen mä olen. Voiko siitä parantua taikka muuttaa itseään? Uskallanko haastaa itseni?
 

Koska autoilen paljon työpäiväni aikana, niin minulla kuluu useampi kenkäpari pelkästään työaikana. Nimittäin kenkien kannat ja kengän takaosat kuluvat, kun auton lattialla on hiekkaa/kiviä. Käytänkin monesti kengät kerralla loppuun, ja minulle muodostuu helposti erilaisia suosikkikenkiä. Hyvänä esimerkkinä suosikkikengistäni ovat Vagabondin avokkaat, hyvät jalkaan ja takuuvarma ostos. Nyt kuitenkin hain kevääseen jotain vähän erilaista, avokkaan ja tennarin sekoitusta. Kuitenkin tyylikästä kenkää. Kenkää, jota voisin käyttää töissä. Kenkää joka olisi hyvä jalassa ja joka istuisi bleiserin kanssa. Ja täysin etsimättä nämä kengät tulivat eteeni ja se oli menoa..


Kengät - Kaiio, Sokos

 
Mitäs tykkäät?


Kevät alkaa täyttämään mielen ja luonnon. Kevääseen kaipasin meikkimaailmaan myöskin jotain piristystä, joten kaunis uusi luomiväripaletti lähti samaiselta reissulta mukaani. Jotenkin minusta on tullut todella laiska meikkaaja, vaikka olenkin yhdeltä ammatiltani maskeeraja. Jaksan ihmetellä miten tosiaan ennen olenkin jaksanut panostaa päivämeikkiin aivan eri tavalla. Liekö perhe-elämä ja lapset ovat vaikuttaneet tähänkin asiaan. Toisaalta on myös kiva panostaa enemmän meikkiin, kun lähtee juhliin taikka illanviettoon. Illanviettoja tosin minulla ei ole liiakseen. 

Viikonloppu edessä taas, aika mahtavaa. Luulen että tänä viikonloppuna puuhailen talon seinien ulkopuolella ja laittelen pihasta talvivarusteita pois, nostelen ehkä jo kesäkalusteita paikoilleen. Ainakin kelien puolesta on tulossa aika upea viikonloppu, lämmintä ja aurinkoa! Ulkovarasto tulisi myös siivota, liekö tänä viikonloppuna jaksaa tarttua toimeen? Miten sinä muuten siivoat varastosi? Hylly kerrallaan vaiko tyhjennätkö koko varaston kerralla ja täytät yksi kerrallaan uudelleen? Me tyhjennetään lähes koko varasto ulos, ja siitä pikkuhiljalleen laitellaan tavarat hyllyille paikoilleen. Mistä se johtuu, että talven aikana sitä vain nopeaa tunkee tavarat varaston sisäpuolelle? Vai kuka meillä oikein sotkee varaston?

6 kommenttia:

 1. Kiitos Henna! Paketti tuli tänään perille :) Laura

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Tosi kivat kengät :). Toivottavasti sääennustukset ovat tällä kertaa oikeassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   joo täällä istuskellaan takapihalla! ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3