tiistai 17. maaliskuuta 2015

Uusi viikko.

Uusi viikko alkoi auringonpaisteessa. Heti aamusta oli käyttöä aurinkolaseille. Tuntui että mahtava aurinkoinen viikko oli alkamassa. Radiosta hyvää musiikkia, kiireetön päivä ja ihana aurinko. Voiko viikko paremmin alkaa? Lopputulema työpäivän lopussa, kotimatkalla, oli kuitenkin toinen, moottoritiellä jouduin kolariin. Auto lähti hinausautolla korjaamolle ( "Pärnäsen korjaamolle - molle- molle..) ja minä poliisimaijan kyydissä autovuokraamolle. Enpä muuten ikinä aiemmin ollut poliisimaijan kyydissä istunut, saati saanut "taksikyytiä" poliiseilta. 
 
Tämän edustajan työn huonoja puolia lienee monenkin ihmisen näkökulmasta juuri tuo työlle olennaista oleva autoilu. Autossa menee työpäivät ja kilometrejä tulee vuodessa melkoisesti. Työ ei kuitenkaan ole yksinäistä, sillä päivän aikana on paljon puhelinkontakteja ja tapaan paljon asiakkaita. Itse tykkään todella työstäni, mutta myönnän että välillä liikenteessä saa kyllä olla todella tarkka kanssa-autoilijoiden vuoksi. Ja ihmettelen edelleen, miten joku saa päähänsä pysähtyä moottoritiellä? Toisaalta ihmisiä ollaan ja säikähtäessä tehdään inhimillisiä liikkeitä.
 


Jakku - Forever21
Paita - Forever21
Housut - Laurel

Kokemuksen jälkeen sain uudenlaisen näkökulman vakuutusmaksuihin ja niiden maksamiseen. Nimittäin hienosti järjestyi vakuutusyhtiön kautta hinausauto välittömästi paikalle ja olivat järjestäneet sijaisautonkin minulle valmiiksi. Olimme päättäneet joskus aiemmin, että kun vietän päiväni autossa niin auton vakuutuksissa emme säästele, vaan täytyy olla kaikki parhaat turvat käytössä. Ja osaan nyt olla kiitollinen päätöksestämme, nimittäin olisi aika hankala tehdä työtäni ilman autoa.


Lontoon matkan aikana juniori ja mieheni viettivät myös minilomaa Helsingissä. Sain neidiltä lahjaksi Starbucks- kahvitermarin, jonka eilenkin nappasin mukaani autoon. Termari vetää useamman desillisen kahvia sisälleen, ja yllättävän kauan kahvi pysyy kuumana! Mahtava lahja, tykkään!

Nyt vuokra-auton rattiin ja töihin!

12 kommenttia:

 1. Oi kamalaa. Miten itse voit? Halauksia ihanuus sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvin täällä voidaan, meni meidän soitot ristiin.

   Poista
 2. Voi ei. Kyllä tuollainen säikäyttää varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, olisi käynyt tosi pahasti jos nopeus olisi ollut sen 100km/h mikä oli nopeusrajoitus.

   Poista
 3. Oo ei, onneksi olet kunnossa! Ihana seurata blogiasi ja reissukuvat olivat huippuja!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti et saanut pahaa tärskyä, ilmeisesti ajoit tuon pysähtyneen auton perään ? :-( Asusi on kuitenkin nätti ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, asukuva oli aamulla nopeaan napattu. <3

   Poista
 5. Hyvä ettei sinulle käynyt kuinkaan,säilyit ehjänä.
  Onko mahdollista joskus saada pientä postausta työstäsi vai haluatko pitää sen poissa blogista?Ymmärrän toki senkin.Minusta on aina vain mukava kuulla mitä muut tekevät työkseen ja miksi ovat sen työn valinneet vai valitsiko työ heidät.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi, oli enkeleitä matkassa.
   Voinhan mä valottaa hiukan enemmän työtäni jossain välissä :)

   Poista
 6. Onneksi sinulle ei tainnut käydä pahemmin! <3 Jälleen sulla on ihana asu! Ihana termari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli enkeleitä mukana <3 Kiitos, kiitos. Neidillä oli hyvä maku termarin suhteen. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3