sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pikamoikat!

Tulin sanoo pikamoikat Lontoon reissun jälkeen. Olo on väsynyt, mutta iloinen. Eniten väsymystä kuitenkin löytyy jaloista, sen verran tuli tällä reissulla askelia otettua. Päivät käytettiin todella tehokkaasti ja nähtiin, koettiin ja shopattiin paljon. Viikonloppumme Lontoossa oli aivan mahtava, ja mitkä ilmat siellä olikaan +15 astetta ja niin lämmin auringossa. Paluulento oli Norweigianin lakkoilun vuoksi kolme tuntia myöhässä, mutta sielläpä lentokentällä oli ihan kivoja kauppoja tuhlata aikaa. Ja rahaa. Valitettavasti.
 Hotellimme sijaitsi Paddingtonissa, jonne oli hyvät kulkuyhteydet - vieressä sekä juna- että metroasema. Mutta juurikaan aikaa tässä hotellissa emme viettäneet, pelkästään silloin kuin tuli aika mennä unille ja aamuisin uudelleen liikkeelle aikaisin. Emme olleet ottaneet hotellin aamiaispalvelua laisinkaan, joka oli hyvä idea - aamiainen olisi kustantanut per nenä 18puntaa. Aika arvokasta mielestäni, ja saimme juuri halutunlaiset aamiaiskokonaisuudet läheltä hotellia kahviloista. Eikä ollut hullumpi idea aloittaa aamua Starbucksin kautta.. 


Oli ehkä "pari" kauppaa, jossa tää nainen esikoisensa mukaan "meni aivan sekaisin", mutta niistä kerron sitten myöhemmin lisää. Kotiintuomisena oli monta kivaa juttua, ja löydettiin muuten reissulta aika kivat kevättakitkin! Nyt kuitenkin unille, niin jaksaa aamulla taas lähteä töihin. Pankkitili kaipaakin työntekoa ja tasapainottelua tämän reissun jäljiltä.

Hyvää yötä! <3

10 kommenttia:

 1. Jeee! Ihanaa että oli upea ja onnistunut reissu :)

  VastaaPoista
 2. Olipa varmaan ihana reissu! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viikonloppu kerrassaan. Mutta kyllä nyt väsyttää..

   Poista
 3. Odotan lisää kuulumisia reissulta.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloinen reissu teillä <3 Lisäkuulumisia jään minäkin odottelemaan, mutta nuku univelka ensin pois :)

  VastaaPoista
 5. Onpas ollut mukava seurata teidän Lontoon-reissun odotusta ja fiilistelyä täältä blogista! Meillä on lähtö ensi perjantaina ja näitä lukiessa matkakuume sen kun nousee...! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin <3
   Hei siellä on sitten ihan kevät! Ihan mahtava paikka!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3