keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

No niitä blesereitä.

Lisää niitä bleisereitä. Keskiviikon teemavärinä olkoon tummansininen bleisereissä. Ripauksena raikkautta tuo Mangon valkosini-raidallinen bleiseri. Vaatekaapistani löytyy kaksi melkein samanlaista tummansinistä Holly&Whyte bleiseriä, mutta silti kuitenkin niin erilaisia. Toinen on hiukan tummempi ja vahvempaa kangasta, enemmän fiilikseltään kuin ulkotakki. Toinen on hiukan vaaleampi tummansininen, pinta elävempää ja pehmeämpää , ohuempaa kangasta. Yhteistä kummassakin takissa on kultaiset napit. Napit ovat hiukan koristeellisemmat ohuemmassa takissa, ja ohuempaa bleiseriä voisin ajatella arkikäytön lisäksi juhlakäyttöön kun taas toinen on selkeästi arkitakki.Bleiseri - Lindex, Holly&Whyte
Bleiseri - Mango
Bleiseri - Lindex, Holly&Whyte
Huivi - Louis Vuitton
Laukku - Louis Vuitton


Vasemman puoleinen bleiseri on ostettu pari kesää sitten Viron puolelta Lindexin myymälästä, ja tämä toinen oikeanpuoleinen puolestaan Suomen valikoimista. Hiukan erilaisia vaikkakin nopealla simäyksellä ovatkin kovin samantyylisiä. Silti pakko sen verran kommentoida näitä tummansinisiä lempibleisereitäni, että ehdottomasti ovat mittasuhteiltaan yksiä parhaimpia minun kropalleni. Sekä hinta-laatusuhde on ehdottoman kohdallaan. Holly&Whyte mallisto on muutoinkin Lindexin lempimallistoani, ja monta vaatetta kyseisiä vaatteita minulta löytyykin. Onko Lindexin Holly&Whyte sinulle tuttu? Tai mahtaako löytyä sinunkin vaatekaapistasi Holly&Whyte vaatteita?

Mä olen muuten aiemmin luottanut mustiin vaatteisiin, enkä voinut ajatellakaan tummansinistä päälleni. Kuitenkin vuosien varrella olen kääntynyt ehkäpä jopa enemmän tummansinisen puoleen kuin mustaan. Värimaailmaltaan tummansininen on pehmeämpi myöskin minun omiin väreihini. Mutta ei käy kieltäminen, kyllä niitä klassisia mustia vaatekappaleita löytyy ihan kiitettävästi kuitenkin. Eikä myöskään väriä puutu pukeutumisestani, eli tykkään käyttää värikkäitä vaatteita ja yksityiskohtia pukeutumisessani. Klassisina vahvimpina vaateväreinä kuitenkin tummansininen ja musta. Mitä väriä sinun vaatekaapissasi on ensisilmäyksellä eniten?Tässä hyvä esimerkki yhdestä asukokonaisuudesta, mitä voisin hiukan keväämmällä päälleni pukea. Kokonaisuuteen voisi yhdistää joko farkut luomaan rennompaa fiilistä taikka sitten suorat housut. Tykkään todella paljon Louis Vuittonin Petit Noe-laukusta, ja siitä että sen saa heitettyä olanyli. Laukku on myöskin melkoinen tilaihme. Harmikseni hyvin vähälle käytölle laukku on vielä päässyt, sillä arkipäivissäni minulla on kannettavan laukku jossa myöskin pidän lompakkoani - joten toista laukkua en koskaan kuljeta mukana. Erikseen on sitten muut menot, jolloin otan käsilaukun itselleni mukaan. Ja tunnustan monesti kulkevani kaupoilla pelkkä lompakko kädessäni.


Nyt peukut pystyyn, että päästään sinne Lontooseen lähtemään. Nimittäin tätä reissua on odotettu ja säästetty shoppailurahaa.

4 kommenttia:

 1. Tuollainen raitanen puuttuu vielä minun kaapistani. No eipä sillä montaa muutenkaan ole mutta tarpeeksi monta silti.
  Peukut on pystyssä.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo raitableiseri! <3 Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tää bleiseri oli joku alelöytö kaikenlisäksi, olisiko viime kesänä.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3