maanantai 30. maaliskuuta 2015

Maanantai.

Tänään ei ollut mun maanantai ollenkaan. Oikeastaan sellaista hampaiden kiristystä oli tämä päivä että. Kaikki ei mennyt niinkun strömsössä. Mutta silti päivässä oli paljon hyvääkin. Asenne taitaa ratkaissa tässäkin asiassa. Osasin nauraa myöskin vuokra-autolleni, joka oli peräkontti ja takakontti täynnä uutuustuotteita. Mahdoi jo kaukaa minut tunnistaa myyntimieheksi. Olisi miltei voinut kuvitella autossani olevan jonkunsortin kaupan. Pikkuautossa, hah. Mutta silti, mua ärsyttää kun mun pitääkin olla kotona ja töissä niin pedantti ja aina täysin onnistua. Tänään täysin onnistuminen ei olisi mitenkään ollut mahdollista, joten oli aika antaa periksi. Tiedätkö fiiliksen?
 

Toppi - Foverer21
Neule - Zara
Housut - LauRel
Koru - Kalevala Koru


Meillä on muuten kotona hiukan innostuttu sisustamaan. Vai miksi tätä voisi verrata, nimittäin keittiönkaapit saavat parhaillaan uusia vetimiä. Ostin tänään kyseiset vetimet liikkeestä loppuun, lisää on tilattuna. Keittiönkaappien vetimillä keittiö saa mukavan muutoksen aikaan, pienellä asialla. Tosin sieltä se hiipii, se idea uusista keittiönkaapin ovista. Ollaanhan me asuttu tässä talossa neljä vuotta ja nyt jo mietitään remonttia, mahdetaan olla hulluja?! Aina siinä sisustamisessa on se vaaransa, että pienen budjetit muutokset turpoavat ja budjetti kasvaa. Taikka se sisustusbuumi alkaa etenemään huoneesta toiseen, kunnes talo on käyty kokonaan läpi. Vaikka eipä sillä, edelleen voisin makuuhuoneen tapettiseinän päivittää.. Olisiko vaan parempi vaihtaa vetimet loppuun ja unohtaa muut mielestä ihan suosiolla?

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin tuon ikuisen sisustushulluuden. Minunkin piti vain vähän tapetoida syksyllä. Tapetoin koko alakerran! Nyt tekisi mieli uusia tasoja keittiöön. Nämä nykyiset riitelevät uuden tapetin kanssa. Iiks ja huokaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ymmärrän sinua. Maltti olis kova sana täälläkin..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3