maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kohti kevättä.

Auringon säteet. Niin ihanat. Ja yhtäaikaa kamalat. Sillein niinku siivouksen ja siivoajan näkökulmasta. Kuinka armoton aurinko onkaan. Jokainen lika ja pöly näkyy. Ja oikeastaan hiljaa toivon pääsiäisen olevan jo ihan kohta, jotta ikkunatkin olisivat puhtaammat. Vaikka aikoinaan toivoin kovasti valkoisia nahkasohvia, ja sellaiset meillä on monta vuotta ollutkin, niin eilen onnistuin saamaan fiiliksen "vihaan näitä sohvia". Olisin voinut tilata uudet sohvat kertaheitolla. Sen verran voimakkaan ärsytyksen sain aikaan sohvien kanssa, vähän siellä täällä likaa, koirien tassujen jälkiä ja sitä rataa. Argh - sohvien putsaaminen ei ollenkaan ole sen minun juttuni. Tai oikeastaan se on sellainen juttu, jolla viimeistään saan itseni hikoilun ohella ihan oikeasti ärsyyntymään. Onko siellä samoja fiiliksiä, taikka valkoisien nahkasohvien ystäviä? Miten sinä hoidat sohviasi? 

Kuitenkaan en halunnut eilispäivästä ärrinmurrin päivää, vaan päätin tehdä kompromissin itseni kanssa. Ehkä satakertaa mieluummin olen ulkona aurinkoisena sunnuntaipäivänä kuin että putsailen sisällä sohviamme, siistin siis enimmät pois ja jatkan homman loppuun toiste kun aurinko ei paista. Päädyimmekin retkieväiden kera juniorin kanssa retkelle, kun esikoinen puolestaan vietti päiväänsä luistimien päällä jäähallilla tehopäivän merkeissä. Kovasti olisi houkuttanut jäällekin meneminen, mutta yhtään en osaa arvioida millaisessa kunnossa lähijäämme ovat eikä hukkumistiedot yhtään helpottaneet päätöksen tekoa. Joten pysyimme poissa jäiltä. Jostain syystä mielessä on aina keväisin " Varokaa heikkoja jäitä", joten kun ei tiedä jäiden tilannetta - silloin pysytään poissa.
Bleiseri - Primark
Paita - Forever21
Farkut - Vero Moda
Kengät - H&M


Aloitinkin viikonloppuna yhden projektin kohti kevättä, nimittäin talvivaatteiden pesuprojektin sekä nostelin jo paksuimmat talvivarusteet kaappeihin säilytykseen. Saa nähdä olenko liian ajoissa, kun uutitissa puhutaan takatalvesta. Toisaalta taas samalla saa silmäyksen siihen, mitä pitää kevääksi tehdä hankintoja - kuten esimerkiksi juniorin kohdalla kasvu on aina ollut nopeaa eikä ilman uutta kevättakkia tänäkään keväänä selvitä. Onneksi sentään omalla kohdallani kasvu on tasaista, eikä leveyssuunnassakaan mitään ihan massiivisia kasvuja ole tapahtunut, vaikkakin kilot seilaavat molempiin suuntiin. :D Aina tilanne voisi olla huonompi.

Olen itse jo jättänytkin varsinaiset talvitakit ja villakangastakit kaappeihin, ja vaihtanut kevättakkeihin. Bleiserit saavat iha hetken aikaa vielä odotella, sen verran vilpoisia aamuja on kuitenkin ollut ja varmasti tiedossakin. Mites siellä, joko on kevättakit kaivettu esille?

4 kommenttia:

 1. Hahahaaa mie katsoin henkkikseltä noita samoja kenkiä mut raitasena. Onko ne hyvät jalassa?
  Koti tosiaan näyttää aivan sinolätiltä, rätti kourassa kuljen ees taas.
  Me oltiin eilen laavulla makkaran paitossa isolla poppoolla. Oli tosi ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kengät Lontoosta siinä vaiheessa kun ei enää jaksanut koroilla mennä. Ihan ok asettui minun jalkaani.

   Poista
 2. Ihana asu taas! Tuo vihreä väri sopii sulle tosi hyvin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3