perjantai 6. maaliskuuta 2015

Just now to London.


Tänään aamulla se ihan kohta tapahtuu. Pidennetty viikonloppu Lontoossa. Tyttöjen viikonloppu, nimittäin reissuun lähden minä esikoiseni sekä siskoni kanssa. Reissu alunalkaen sai alkunsa esikoisen toiveesta "mä haluaisin Lontooseen" joten siitäpä se idea taas lähti. Alunperin piti koko perheen voimalla lähteä, mutta tämähän saattaa olla jopa parempi vaihtoehto. Ainakin shoppailijan näkökulmasta. Ne jarrut jäi kotiin.
Vai mitä häh?


Eilen me tultiin valmiiksi Tikkurilan Sokos hotelliin, josta sitten aamulla siirryttiin kentälle. Oli aikamoista luxusta arkipäivät autossa viettävälle tuo junamatkakin. Eikä ilman herkkuja reissua pitänyt tietenkään matkustaa. Sen verran pakko tähänkin reissaamiseen on kertoa torstai-illan pakkausstressistä, nimittäin mistähän se johtuu että ihminen muuttaa omia tapojaan vuosien mittaan? Olen nimittäin aiemmin pakannut reissuun kuin reissuun todella ajoissa, ja viivannut muistilistasta sitä mukaa muistettavat asiat yli. Nykyisellään minulla tahtoo jäädä viime tinkaan, ja sitten viimeinen ilta pyykätään viimeisiä pyykkejä ja silitellään vaatteita matkalaukkuun. Ja stressataan pakkaamisesta aivan turhaan. Niin ja mitään turhaa en pakkaa mukaan, ja silti matkalaukku on puolillaan tavaraa. Mikä luokitellaan turhaksi? Ja mistä tiedän milloin on tarpeeksi?


Yritettiin miettiä neidin kanssa vähän etukäteen, mihin kaikkialle halutaan ja paikkoja olisi paljon. Puhumattakaan niistä kaupoista. Katsotaan mitä tällä reissulla keretään ja mitä kenties jätetään seuraavalle reissulle.. Nyt kuitenkin valmistautumaan Lontoon konetta varten, Oi Lontoo - täältä me tullaan! Katsotaan tarvitaanko paluulennolle toinenkin matkalaukku ruumaan tälle rouvalle, vai miten meille mahtaa käydä? 

Mahtavaa viikonloppua teille! <3

12 kommenttia:

 1. Lontoo on suuri rakkauteni, josta löytyy aina uutta tekemistä, näkemistä ja koettavaa! Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua teille ihanaiset. Kerro I.llekin paljon terkkuja ♡

  VastaaPoista
 3. Hauskaa ja virkistävää reissua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua Lontooseen :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä me tehtiin <3 Tosin jalat ei niin nauttineet..

   Poista
 6. Olen 9 vuotta pakannut ja purkanut laukkuani työni puolesta paljon (olen lentoemäntä), niin ei se vieläkään ole helppoa!! Aina liikaa tavaraa ;)

  Ihanaa reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta <3
   Reissu oli ihana ja mikä keli meitä helli! :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3