maanantai 23. maaliskuuta 2015

Huivia ja milkshakea.

Mun viikonloppu meni oikeastaan aika lailla parantuen. Varmaankin äänenlähtöä paras tapa hoitaa on äänettömyys, puhumattomuus, hiljaa olo. Onko sellainen mahdollinen yhtälö lapsiperheelliselle, taikka koiria omistavalle henkilölle? Kuitenkaan äänenlähtö ei viikonloppuna haitannut kodinsiivousta, kodin järjestelyä taikka muita erilaisia puuhia. Juurikaan kotiosoitteesta viikonloppuna ei poistuttu, allaolevalla asukokonaisuudella pistäydyin erään neidin 8v-synttäreillä - sisävaatetuksesta jäi nappaamatta kuva paikanpäällä/kotona. Ja koska vointini oli nuutunut, en juuri jaksanut panostaa meikkiin taikka hiuksiin - joten eikun huivi päähän pelastamaan. 
 
 
Kolmen euron Piecesin vaaleansininen tuubihuivi on ollut ehdoton suosikkini viime aikoina. Se on mukavan muhkea ja pehmeä, sekä kevyt. Huivin pinta on hiukan kiiltävähkö, ja antaa kivasti ihmettä monenlaiseen vaatetukseen. Kyllä kannatti panostaa tähän huiviin kolmella eurolla! Kauhean näppärä on ollutkin viime päivinä tämä huivi, sen on voinut ulkona liikkuessa nostaa hengityssuojaimeksikin.. :D Nyt odottelen ihmeparantumista, ja äänen palaamista yhtä yllättävästi kuin mitä se lähtikin - nimittäin sen verran isoja juttuja on tälle viikolle ladattuna, että parempi olis ääntä lähteä tästä naisesta! Ehkäpä tänään illalla lääkäri keksii apukeinoja?
 

Takki - Zara, Lontoosta
Huivi - Pieces
Huivi päässä - Louis Vuitton
Laukku - Louis Vuitton
Farkut - Vero Moda
Kengät - H&M

Esikoinen halusi viikonloppuna testata Oreo Milkshakea. Olimme Lontoosta hankkineet kunnon mukitkin milkshakeja ja smootheita varten neideille. Kivat, käytännölliset matkamuistot siis. Meillä tehosekoitin on ollut sen verran aktiivisessa käytössä, että neiditkin osaavat itse valmistaa juomansa - sekä siivota myös jälkensäkin. Oreo milkshake osoittautui neitien lemppariksi, joten mitenhän tässä saan varmistettua pidemmälle ajalle Oreoita kun niitä ei Suomesta tahdo saada? Laitan kuitenkin ohjeen Oreo Milkshakesta tänne teillekin, jos haluatte testata itsekin.


Oreo milkshake
5 oreo keksiä
200ml vaniljajäätelöä
4 rkl maitoa
5-6 jääpalaa
1. Ota jäätelö hetkeksi pehmenemään huoneenlämpöön. Murskaa jääpalat ja oreot tehosekoittimessa. Lisää jäätelö ja maito ja sekoita kunnes seos on tasaista ja hieman kuplivaa.
2. Kaada lasiin ja koristele halutessasi Oreo kekseillä.
 
Hyvää uutta viikkoa!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3