sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ajatuksien juoksua.

Oletko ehkä huomannut innostukseni asukuvien kanssa? Ihanat kevätilmat suorastaan houkuttelevasti huutelevat napsimaan kuvia kameran kanssa. Viikonlopun aikana otimme polkupyörät esille, ja oma suunniteltu salitunti vaihtui näppärästi ulkona reippailuun. Samalla tulee nautittua kauniista kevätilmasta kera auringon, vietettyä yhteistä aikaa neitien kanssa ja lenkitettyä koiratkin. Monta plussaa enemmän kuin yksin punttisalilla hikoilla seinien sisäpuolella näillä ilmoilla! Aika monta juoksijaakin on viikonlopun aikana inspiroitunut ilmoista, joten voipa olla että itsekin pyrin aktivoitumaan ulkona raittiissa ilmassa jatkossa mielummin kuin sisätiloissa. Vaikkakin aikamoista hoppua on töissä pitänyt, joten oikeastaan mitään reippailua sisällä tai ulkona ei ole tullut juurikaan harrastettua. Ellei lasketa viikko taaksepäin ollutta Lontoon reissua, jossa kyllä tuli käveltyä aika monen kilometrin ja tunnin puolesta..
Oletko ehkä sinäkin nauttinut viikonlopun aikana upeista kevätilmoista?Hattu - Lindex
Paita- Foverer21
Huivi - Mulberry
Farkut - Vero Moda
Laukku - Louis Vuitton


Otatko sinäkin asukuvia mieluummin ulkona näillä ilmoilla? Voisi kuvitella ruudun takaa, että näkee paljon vaivaa asukuvien eteen, mutta höpsis. Nimittäin meillä kuvat ja hetket syntyvät hetkessä. Yleisimmin kuvaajana on esikoiseni, joka napsii pikaisesti kuvia kun olemme jonnekin lähdössä taikka tulossa jostain. Sen erityisemmin mitään kameran asetuksia emme edes osaa säätää, taikka uskalla niihin lähteä koskemaan. Auto-asetus lienee useimman kuvaajan "kirosana", sitä ei saisi käyttää, mutta meillä sillä ollaan onnistuttu saamaan edes jonkun tasoisia kuvia. Kuitenkin kuvien ottaminen ei ole myökään yksioikoista, vaan monesti siinä hetkessä on molemmat neidit mukana. Kuten myöskin näiden kuvien ottohetkellä, toinen otti kuvia ja toinen piti tavaroitani. Omat assistenttini. :)


Mä haaveilen jo melkoisesti kuvauspaikkana näkyvän takaterassimme fiksaamisesta kevätkuntoon. Mitä se sitten olisi? No, aluksi terassilta saisi viimeisetkin lumet kyytiä sekä pesisin terassilaudat puhtaiksi. Odotan hetkeä, kun saamme nostaa terassikalusteet paikoilleen ja voin nauttia kahvikupillisia terassilla auringonpaisteessa. Nimittäin meidän terassimme on kirjaimellisesti aurinkoterassi. Kesälläkin siihen paistaa koko päivän aurinko, eli erikseen a) taloa ei tarvitse lämmittää ja b) sädekaihtimia ei kannatta jättää laittamatta kiinni. Kävinkin mielenkiinnosta vierailemassa oman blogini viime vuoden maaliskuun postauksissa, ja samoja aatoksia siellä mahdoin pohtia vuosi taaksepäinkin. Eli kevät on juuri ajallaan - antaa auringon paistaa vaan!
Mun katse alkaa kiinnittymään kevätpukeutumiseen. Oletko sä huomannut muodissa olevat polvista revityt farkut? Taikka täysin etupuolelta viilletyt farkut? Se on mun mielestä vähän kaksijakoinen asia, nimittäin ihan hirveesti mä en niistä tykkää mutta toisien päällä ne kieltämättä näyttää aivan sairaan hyviltä. Kuitenkaan en koe, että tänä keväänä yllättäisin ja kiskoisin sellaiset jalkaani. Mitä mieltä itse olet niistä? Odotankin oikeastaan pelolla sitä hetkeä, kun esikoinen sellaisia alkaa minulta pyytämään. Omassa lapsuudessani en todellakaan olisi saanut ostettua "rikkonaisia" vaatteita. Toisaalta taas sellaiset rouheat farkut voivat toimia bleiserin kanssa upeasti. Että en vieläkään tämänkään pohdinnan jälkeen osaa oikein sanoa mitä mieltä mä olen, onko sitten ne farkut hitti vai huti.

Kevätpukeutumisessa kiinnitän huomiota myöskin kenkiin. Voi että, mä haluaisin jotkut kevätkengät. Kuitenkaan mitään pakkomiellettä tästä en edes yritä itselleni rakentaa, sillä aivan varmasti minulta löytyy kenkiä alkukevään varalle. Ihania kenkämalleja, sekä yllättävän kivoja lenkkareita myös kevään trendeissä. Mun ehdottomat suosikit keväällä on ballerinat, ja siihen on montakin syytä. Nimittäin tykkään niiden keveyntunnusta jaloissa, helppoudesta sekä mukavuudesta kun päivän ajaa autoa kengillä. Kivannäköisten ballerinojen eteentullessa, saattaisin sellaiset kotiuttaakin. Oletko sinä pystynyt vielä skippaamaan ajatukset kevätpukeutumisesta?

17 kommenttia:

 1. Ihanat denimit farkut.
  Täällä vietettiin eilen tosi pitkä kuvaus sessio ulkona ja todella upeassa paikassa, ehkä hieman vaarallisessa mutta kivaa oli.
  Mun eilinen salireissu vaihtui hiihtämiseen eli kevät kyllä antaa nyt itsestään kaiken ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ja olipa kyllä huippua.

   Poista
 2. Ihana kevät <3
  Tykkään kyllä revityistä farkuista, mutta maltillisesti revityistä, ei niin, että koko etuosa on täynnä viilleltyjä kohtia, ihan yksi tai kaksi riittää. Ja nimenomaan bleiserin kanssa kiva yhdistelmä!

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva tuo paita ja hyvät kuvat! Lapset ovat parhaita valokuvaajia...tai ainakin innokkaimpia monesti ;). Kameran auto-asetuksella saa tosi hyviä kuvia, kun on hyvä kamera käytössä. Kamerakurssilla itse huomasin, että kameran säätelykin on vähän sellaista hifistelyä monessa kohti. Riippuu tietysti mitä kuvilla hakee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä hetkellä en kuvilla haekaan mitään hifistelyä :)

   Poista
 4. Moi, ulkoilut ovat jääneet nyt vähän vähiin kun ollaan kissmatkalla kuopuksen kanssa. Sää olisi kyllä upea!
  Minulla on myös kova kevätkenkäkuume, vaikka totuuden nimissä niitä kyllä löytyy kaapista... Revityistä farkuista en innostu. Tuli se vaihe elettyä 90- luvun taitteessa ;)

  VastaaPoista
 5. Kevät tekee kyllä ihmeitä vähän joka suunnalla. ;)
  Sinulle olisi pieni haaste blogissani, käyhän kurkkaa kun ennätät. ;)
  T. Kuplia ja kimallusta - Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Kävin kurkkaa ja tartun haasteeseen, kun ennättelen :)

   Poista
 6. Mun asukuvat on useimmiten peilin kautta reväistyjä kännykkäkuvia, joten nämähän on ihan luxusta ;) aurinko houkuttelee kevätvaatteisiin. Revityt farkut näyttävät minustakin hyviltä muiden päällä, mutta enpä taida niitä itse hankkia. Ihanaa kevätpäivää !

  VastaaPoista
 7. kivoja kuvia , oikeen keväisiä ! Ihana asukin :) Mä en ole rikottujen farkkujen ystävä , niitä tuli teinivuosina käytettyä ihan riittävästi... Tällä hetkellä tosin omistan yhdet farkut joissa on vain toisessa reidessä pientä kulumaa ja takataskussa. Sen risaisempia housuja en suostu pitämään enkä ostamaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3