torstai 26. helmikuuta 2015

Volyymiripset.


Pohdinkin jo aiemmim täällä volyymiripsiä. Ja arvaatte varmaan, jos jään miettimään oikein kovasti jotain - toteutan asian varmasti. Ja niinpä niin, tiistai-illalle oli sovittuna aika volyymiripsiin. Kuten yläpuolella olevasta kuvasta näette, niin saan kyllä omista ripsistänikin ihan asiallisen näköiset ripsentaivuttimen ja ripsivärin avulla. Minulla on luonnostaan pitkät ripset, mutta piikkisuorat, joita on hankala saada ripsivärin levittämisen jälkeen jäämään taipuisuudelle vaan tahtovat latistua takaisin alas. Apua tähänkin asiaan olen löytänyt joistain tietyistä vedenkestävistä ripsiväreistä. Onko sinulla ehkä samaa ongelmaa omien ripsien kanssa? 

Voluumiripset teetätin Glow Unionissa, joka sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Voionmaankatu 30. Volyymiripset minulle toteutti Piritta, jolle annoin vapaat kädet kun vain ei tehdä mitään "övereitä". Kuvat puhukoon puolestaan, tässä siis ennen ja jälkeen kuvat. 
Helppoutta arkiaamuihin, näihin ripsiin ei tarvitse laittaa laisinkaan ripsiväriä. Korkeintaan sipaisu ripsiväriä alaripsille jos siltä tuntuu. Räps räps! ;)


Mitäs tykkäätte?

10 kommenttia:

 1. Hyvät on , tahtoo kans ! Omat ripseni ovat hyvät , mutta tuntuu että kaikki ripsivärit ärsyttävät , josko tuo auttaisi .

  VastaaPoista
 2. kauniit ovat, mä luovuin ripsistä 2 v. sitten kun omista ei ollut enää mitään jäljellä ja sain liimasta allergisen reaktion.

  VastaaPoista
 3. Oi, sie laitoit ne. Odotan kuvaa kunnolla edestäpäin.

  VastaaPoista
 4. Onpas tosiaan volyymia, kiva kuulla miten nuo pysyy käytössä , ja odotan myös " normaaleja kuvia " Edestäpäin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3