sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tammikuusta helmikuuhun.

Tammikuun viimeinen oli ja meni. Helmikuun ensimmäinen tässä ja nyt. Vielä eilen oli hyvä hetki viettää aikaa kaupungilla pohjoisen vieraiden kanssa. Mitään erityistä ei ollut mielessä kaupunkireissun varalle. Silti jokainen taisi löytää jotain. Minäkin. Eilen. Nimittäin tänään se alkoi, shoppailukielto, shoppailulakko, ei-shoppailla-helmikuu, ankara-säästökuukausi, miten vaan asian haluaa sanoa..  

 Kaupoissa on kivasti kirkkaita kevään sävyjä jo esillä. Enkä voinut mitenkään vastustaa keväisien vaatekappaleiden ostamista kummitytölleni. Oikeastaan kaikki lähti näistä söpöistä minitennareista, ja niiden kaveriksi löytyi sävysävyyn peblum-helmainen neuletakki. Voi miten paljon söpöjä pieniä tyttöjen vaatteita olisikaan ollutkaan kevääksi, mutta maltin kanssa täytyy hankintoja tehdä. Onko sinullakin tapana ostella kummilapselle/kummilapsille vaatteita ja muuta? Ehkä muulloinkin kuin synttäreinä/nimppareina?

Eilisen tammikuun viimeisen päivän kaikista huipuin, ja parhain, ja TARPEELLISIN hankinta tuli tehtyä kuitenkin minulle itselleni. Nimittäin olen aloittanut uudet työt jo joulukuun alusta, enkä ole vieläkään onnistunut löytämään sellaista kivaa tietokonelaukkua, joka olisi myös kivanhintainenkin. Vaikka eihän minulle mainittu, mikä mahtaisi olla laukun hintabudjettina taikka hintarajana. Käytännöllisyys, trendikkyys ja näppäränkokoinen laukku olivat minun kriteerini. Ja alla laukku, jonka eilen etsimättä löysin! Laukku on Gollan laukku, ja paikallisesta Sonerakaupasta sen mukaani nappasin. Minun mielestäni aika kivannäköinen tietokonelaukuksi, eikö vaan? Vai mitä tykkäät? 


Keski-suomessa on viikonlopun ajan lunta satanut kymmenin sentein. Ainakin toistaiseksi olen välttynyt lumikolaamiselta, vaikkakin ikkunoiden sisäpuoleltakin on saanut aistia tätä lumimyrskyä. Lumi on piiskannut ikkunatkin lumenpeittoon.Pohjoisen viikonloppuvieraat toivat tullessaan ihastuttavan peilin minulle. Peili pääsi välittömästi kodinhoitohuoneen pöytää sulostuttamaan. Peilin ympärille voisi kiinnittää myöskin esimerkiksi koruja roikkumaan.

Tänään pyörähdimme Tampereella kannustamassa tyttäremme luistelukilpailuja. Ihan eivät pisteet riittäneet mitalisijaan, vaikkakin ihan täysin pisteytystäkään emme ymmärtäneet, taikka ainakin minä voin vääryyttä siinä. Joukkue jossa oli eniten kaatumisia - nappasi myöskin kultamitalin. Kuitenkin neitimme joukkue teki virheettömän esityksen, sekä sai roimasti varmuutta ja kokemusta tästäkin kilpailusta. Ja oli ilo olla katsomassa neideistä näkyvää jännitystä ja iloa, sekä kuulla ilonkyyneleistä. Tunsin voimakasta ylpeyttä.


Takki - Seppälä
Paita - Gina Tricot
Kauluspaita - H&M
Housut - H&M

Samalla reissulla sain olla ylpeä myöskin itsestäni, nimittäin en edes ehdottanut miehelleni "pistäydyttäisiinkö Ideaparkissa", mitä ehkä normaaleissa olosuhteissa olisin tehnyt.. Mutta nyt se on tässä ja nyt, mun shoppailulakko - vielä 27 päivää. Saattaa olla että tämä blogini on näiden päivien aikana mun terapiakanava, vai mahdatteko jaksaa mukana? Meneeköhän tämä ihan putkeen minulta?

6 kommenttia:

 1. Ihana tietokonelaukku! Hienon peilin sait :) Tsemppiä Henna, sinä pystyt kyllä siihen ja Lontoo kutsuu sitten :)

  VastaaPoista
 2. Tästä kuusta saattaa tulla todella haasteellinen meille molemmille.
  Itse pohdin jo että mites ensi viikonloppun suu pannaan ku mennään Haaparantaan ja Ikeassa on tarkoitus käydä, kotijuttuja ollaan mietitty kuukausikaupalla mutta eipä tuonne huvikseen tule lähdettyä.Nyt olisi meno muutenkin. Saa nähdä millä kepulikonsteilla saan kotiostokset hommattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, asiahan on niin että meiltä on shoppailu kiellettyä. Laita miehesi hoitamaan shoppailut ;))

   Poista
 3. Tsemppiä kovasti lakkoon, kyllä sinä selviät, kun on joku ihana juttu, mitä odottaa! Itsekin voisin melkein luvata osallistua noin kannustusmielessä lakkoiluun, tekisi todella hyvää;) Varsinkin nyt kun olen sairaslomalla, enkä täältä kotoa mihinkään oikein liiku, homma voisi onnistuakin:)
  Läppärilaukkusi onkin todella tyylikäs, pitääkin jossain vaiheessa tutustua tarkemmin, oma koneeni matkaa ihan työkassin pohjalla ja välillä kyllä näyttää myös siltä..onneksi on vielä ehjänä säilynyt.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa sinulle myös! <3
   Jänniä päiviä edessä.. ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3