perjantai 6. helmikuuta 2015

Suunnittelua.

" Tiiätkö, mua jännittää. Sillein hyvällä tavalla. "
 
Niinpä. Lienee aina lapsille syntymäpäivä yksi vuoden parhaista päivistä, silloin kutsutaan kaverit juhlimaan. Ja herkuttelemaan. Meillä juhlitaan ensi viikolla juniorin 8v-synttäreitä, ja kuten olen aiemminkin kertonut, meillä fanitetaan Disneyn Frozen leffan hahmoja melkoisesti. Elsaa ja Annaa. Elokuvan monet kappaleet osataan ulkoa, ja niitä lauletaan jatkuvana "repeatina", joten itsekin osaan niitä jo aika hyvin. Lisäksi mielellään pukeudutaan Elsaksi ja esitetään elokuvan kohtauksia. Lapsen into ja ilo. Hassuttelu ja huolettomuus. Sitä se lapsuus saakin olla.
 
Halusin yllättää neidin, ja tänään synttäreitä suunnitellessa paljastin mitä viikon aikana olin hankkinut synttäreille. Nimittäin olin tilannut Ullanunelmasta pari valmista kakkukuvaa synttäreitä varten, ja nämä olivatkin melkoisen mieleisiä neidille. Ja näin äidinkin näkökulmasta, kakku on helppo koristella. Kermavaahdon päälle voi tämän vohvelipäällysen suoraan laittaa, mielellään juuri hetki ennen tarjoilua taikka kuva saattaa repeillä, mutta mitäpä se haittaa enää kakun aloittamisen jälkeen. Tänä vuonna meillä herkutellaan mansikkatäytekakulla, vielä en ole päättänyt tuleeko sisälle mansikkamoussea vai millaista täytevarianttia. Sukulaisille ajatuksena on leipoa myöskin jokin toinen kakku tarjolle, sitä ideaa vielä vain odottelen.. 
 Onko kakkukuvat sinulle tuttuja?
 
Olen myös hankkinut lapsia varten pieniä paperisia pusseja, nimittäin olen ajatellut järjestäväni lapsille irtokarkkibuffetin. Ja useampi kilo irtomakeisia onkin kotona jo ensi viikkoa odottamassa, ja ei käy kieltäminen, etteikö me kaikki oltais jo toimittukin laaduntarkistajina. :) Ettei ihan herkuttelemiseksi, tai sokerihumalan hankkimiseksi, neidin synttärit menisi - neidin toiveesta meillä tarjotaan suolaisena herkkuna ranskanperunoita lihapullilla. Eipä ennen tällaista oivallusta ole tullutkaan, mutta neiti on jo niin iso, että saa itse tarjoiltaviin vaikuttaa, ja nämän vuoden kekkereiden tarjoilupuolesta äiti tykkää - pääsen nimittäin tosi helpolla! Nice! Voinkin keskittyä sitten itsekin herkutteluun..Itse saan varmasti nauttia viikonlopusta rentoutumisen merkeissä, nimittäin jo tänään olin työkunnossa. Hiukan nuhanpoikasta meinasi olla, ja pääkipua, mutta kaikenkaikkiaan tämä alkaa olemaan jo paremmalla puolella. Hyvä niin, nimittäin olen kuullut kaikenmaailman pöpöistä influenssaan. Kiitos vaan kaikille vinkeistä flunssantaltuttamiseen, ja ehdottomasti testatkaa sinkkiporetabletteja, joita aiemmassa postauksessa oli kuvattuina. Aion jatkaa noiden poretablettien nauttimista päivittäin, sinkillähän on aikamoinen voima vastustuskyvyssä.

Rentoa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Frozen on meidänkin neidin suosikki tällä hetkellä.
  Huippu idea toi tarjoilu juttu. Me tehtiin viimeksi coctail tikkuja laihapullien muodossa tarjolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, testatkaa tekin vähän erilaista tarjoilua. Lapset osaa olla aika innovatiivisia :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3