torstai 5. helmikuuta 2015

Pinkin voimalla.

Itse tykkään voimakkaista väreistä. Sisustajana olen hyvin neutraali, sekä pelkistetyn linjan suosija. Kuitenkin kodissani on erilaisilla elementeillä haettu väripilkkuja hyvin valkoisen kodin sisustukseen. Keväisin ehdoton lempikukkani on tulppaani. Tulppaaneja on melkoinen värikirjo tarjolla, ja niillä saa juuri niitä väripilkkuja kotiinsa. Ostin kimpullisen ihastuttavia pinkkejä tulppaaneja paikallisesta puutarhasta, Viherlandiasta, joka sijaitsee Jyväskylän moottoritien varressa. Nämä ovatkin hiukan erilaisia tulppaaneja, kuin mitä esimerkiksi marketin valikoimissa olevat. Katsokaa nyt kuinka kauniita, terävälinjaisia ja upeanvärisiä nämä ovatkaan. En voinut vastustaa olla kuvaamatta näin kaunista tulppaania.  
 
 
 
Eikö ole uskomattoman kauniita?

Yksi ehdoton suosikkivärini keväällä on pinkki. Unohtamatta tietenkään sitä keltaista, joka erityisesti pääsiäisen tienoilla on aika voimakkaana. Pinkki on värinä sellainen herkkä ja pirteä. Pinkki on energinen väri. Oikeastaan odotankin jo lämmittävää kevätaurinkoa, ja bleiserikauden alkamista. Minusta tuntuu, että arkipukeutumiseni ehdoton suosikki on bleiseri. Mutta tietenkin talvisin bleiserit olisivat epämukavia talvitakkien alla, joten säästän bleiserit kevät-kesä-syyskauteen suosiolla. Bleisereitä minulla löytyy useita, mutta suosikkivärejäni ovat kuitenkin tummansininen ja musta. Ja kuten muissakin vaatekappaleissa, myöskin bleisereissä on niitä "suosikkiensuosikkeja" joita tulee pidettyä ehdottomasti eniten. Oletko sinäkin bleiseri-ihmisiä?
 

Ystäväni muisti minua hiukan etukäteen ystävänpäiväksi. Ystävä toi tullessaan pinkin tervehdyksen. Molemmat sattumalta suosikkejani: kynttilät ja servetit. Tunnustan hamstraavani molempia aika lailla, vaikkakin olen tänä talvena hyvin käyttänytkin varastojani säästelemättä. Mihinhän minä oikeastaan säästän kumpiakaan? Aiemmin minua saattoi ärsyttää, jos joku laittoi kahvipöytään jotkut tietyt servetit, joita en olisi raaskinut käyttää. Puhutaan kuitenkin serveteistä, paperiliinoista.. Mutta, sellainen minä olen. Jos bongaan servettejä alennuksesta, en tiedä mikä minuun menee, nimittäin ostan monta pakettia servettejä jemmaan. Ja tiedän, että varmasti siellä ruudun takana joku muukin ostaa jemmaan kauniita servettejä. Niin ja onko servettejä koskaan liikaa? Ainakin minusta on kiva koristaa kahvipöytää serveteillä, ja tehdä arkisestakin kahvihetkestä hiukan ylellisempi serveteillä. Ja tietenkin kahvivieraita saadessani, pöydässä tulee olla kauniit servetit. Keväisin monesti ne ovatkin pinkin sävyisiä.


Onko pinkki sinun värisi? Ainakin minua nämä pinkit yksityiskohdat piristävät voimakkaasti, ja kodin sisustuksen väripilkkuja muistuttaakin kovasti tällä hetkellä nenäni alunen. Nuha ei ole ollenkaan kiva juttu, ja tämä päivä menee levätessä kotona. Pitäkää peukkuja että olisin huomenna kunnossa, nimittäin työt odottaa jo tekijäänsä. Enkä kyllä millään malttaisikaan lepäillä. Mutta, väistelkää flunssapöpöjä! <3

10 kommenttia:

 1. Ei oo tosi. Taas me kaks marjaa. Rakastan tulppaaneja, ne vaan on niin ihania. Bleiseriä parempaa vaatetta ei olekaan ja eilen jo hypistelin bleiseriä että koskas näitä taas saisi alkaa käyttämään. Nevy blue,lemppari värini aaah.
  Mutta ne kynttilät ja servetit, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Hyvä me 💟

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania tulppaaneja! Pinkit tulppaanit antaa kivasti väriä tähän aikaan vuodesta. Bleisereitä tulee pidettyä silloin tällöín, mutta aina ei jaksa pukeutua niihin. Oot kyllä saanut ihanan lahjan ja ihan sun värisen :) Täällä toinen servetti-ihminen :) Eihän niitä raski millään käyttää, kun ne on niin ihania...Leppoisaa iltaa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, kun ne on niin ihania! :))
   Kivaa iltaa sinne myös!

   Poista
 3. Pinkki on ihana väri. Minä sain siitä kuitenkin sisustuskyllästyksen pari vuotta sitten katseltuani liian pitkään pinkkejä tehostevärejä kotona ;). Muuten pinkki kyllä piristää ja nuo kukat ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiitti :)
   Pinkkikausi voi vielä yllättää!

   Poista
 4. Pitääkö vastata, että pidänkö pinkistä, no pidänhän mä

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3