maanantai 16. helmikuuta 2015

Pientä esimakua..

Lontoon reissu lähestyy. Tänään tasan 18 päivää reissuun, se on oikeastaan aika vähän. Se tarkoittaa työpäivissä yhteensä 13 työpäivää. Ennen Lontooseen lähtöä menemme yöksi Tikkurilaan, eli ollaan jo varmasti lomatunnelmissa edellisenä päivänä. Monta asiaa on mielessä jo reissua ajatellen, passit on kaikilla ja voimassa. Lentoliput, junaliput, hotellivaraukset ym tulostettuina. Metrokortit kaivettuna esille. Mutta entäpä ne punnat? Joko olisi aika alkaa pohtimaan valuutanvaihtoa? Onkohan parempi vaihtaa etukäteen matkabudjetti kokonaisuudessaan vai osa siitä? Uskaltaako reissussa kuitata ostoksia pankkikortilla, debitillä, vai olisiko parempi ehkä käyttää luotonpuolta, Creditiä?
 
Toisaalta vielä on mietinnässä ne matkalaukutkin, tai yleensäottaen se millä laukuilla lähdemme reissuun. Ajattelimme varata kaksi laukkua ruumaan, loput sitten käsimatkatavaroihin. Ja mitään ylimääräistä tälle reissulle ei oteta mukaan, joten hiustenkuivaimet ja suoristusraudat saavat puolestani jäädä kotiin. Eikä varmaan muutoinkaan tuollaiselle viikonlopun, eli kahden yön reissulle, juuri tarvitse matkatavaroita. Ja jos jokin hätä tulee - ainahan sieltä saa jotain täyttöä varmasti hankittua. Mutta laukussa pitää olla tilaa tuliaisille. Pikkuneiti ainakin kovasti odottaa tuliaisia, joten Lontoon Disney Shop tulee varmasti kahlattua läpi etsien Disneyn Frozen teeman juttuja kotiinviemiksi..
 


Ystäväni vinkkasi minulle, että Glitter liikkeisiin on tullut myyntiin Victoria´s Secretin fragrance mistit ja body lotionit hintaan 14,90€. Viime joulukuussa esimerkiksi vartalotuotteita myytiin Isossa Omenassa hulppeaan 29euron hintaan, ihan en raaskinut silloin kotiuttaa. Nyt sai lähes kaksi tuotetta samaan hintaan. Kuitenkaan en teinillemme asiasta vinkannut, mutta viikonlopun aikana neiti oli hyvin tietoinen tuotteiden olemisesta myös Jyväskylän Glitterissä. Kuitenkaan synttärihulinoilta emme kaupungille ehtineet, mutta tänään työpäivän lomassa nappasin pari pulloa mukaani yllätykseksi. Yhtenä Lontoon reissun kohokohtana teinillä onkin Victoria´s Secretille pääseminen. Ihan ei maltettu sinne Lontooseen saakka, vaikka eipä sillä, varmasti tulee Victoria´s Secretin omasta myymälästä kotiinkin muutamia puteleita.. Ihan vaan vinkvink, jos haluat omat tuotteesi kotiuttaa niin näitä on rajoitettu erä Glittereissä!   


 
Neule - Zara
Toppi - Lindex, Holly&Whyte
Housut - H&M

Taas on uusi viikko alkanut, maanantai päihitetty. Kevätaurinko on kauneimmillaan ja lämmittää melkoisesti ajellessakin, katse ajautui tänään jo persikkaisiin kevättakkeihinkin - voi Lontoo, tule pian!

Aurinkoista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Oi, Lontoon reissu kuulostaa kivalta :) Kyllä varmasti jännitää.

  Nuo VS jutut on meilläkin kovassa huudossa tytöillä ;)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa! Eipä ole teillä enää pitkä aika reissuun :) Oma kokemukseni on että huoletta voi käyttää kumpaa tahansa, debit tai credit puolta. Kumpaa ikinä tykkää tai tapaa käyttää :) Loppujen lopuksi hurjan vähän käteistä tarvitsee mukaan, lähes kaiken voi maksaa kortilla. Oysteritkin voi helposti ladata online tai kortilla automaatilla. Takseja jos käyttää, niihin kannattaa varata käteistä. Niissä ei aina ole mahdollisuutta korttimaksuun :)
  Hyvä ettet kotiuttanut mitään VS-tuotteita Omenasta silloin! Se pulju osoittautui piraattituotteita myyväksi. Onneksi en itsekään suostunut niitä hintoja maksamaan.. Mutta kyllä siellä uskomaton kuhina kävi kassalla välillä, voi sääli niitä ostajia :( Törkeetä huijausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oysterit onkin valmiina :D
   Eikä, oliko ne piraatteja? Ja siihen hintaan?! järkkyä!

   Poista
 3. Minä en koskaan ole vaivautunut rahaa vaihtamaan etukäteen. Kortti käy lähes kaikkialla ja rahaa saa nostettua seinästä. Isompana riskinä pitäisin suuren käteissumman mukana kuljettelua (taskuvarkaat) kuin kortilla maksamista. Hauskaa matkaa, Lontoo on hieno kaupunki! Itse varmaan suuntaan sinne taas huhti-touko-kesäkuun aikoihin...siis jos jaksan sinne asti ootella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti :)
   Ehkä vaihdan vähän vain käteistä ja loput sitten perillä seinästä ;)
   Aurinkoista viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3