keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Mitähän seuraavaksi?

Ihan ensimmäisenä. Tää ei todellakaan ole mikään positiivinen postaus. Mua niin ärsyttää tää mun tuuri elämässä. Aina välillä elämä antaa kunnolla turpaan. Ja monta kertaa. Lienee olette muistaneet, kuinka olen helmikuussa taistellut kaikkea turhaa shoppailua vastaan. Ajatuksissa lähestyvä Lontoon matka ja sinne kerättävä matkakassa. Silti aina, siis ihan aina, jokin korkeampi voima on minua vastaan. Minua ja säästämistä ei ole tehty yhteen. Nimittäin niin sitä epäonnea alkaa satamaan..
 
Ensimmäisenä joululahjaksi hankkimani Pauligin Cupsolo -keitin alkoi valuttamaan vedet sisältään pöydälle. Alussa ajattelin vesiastian täyttämisen yhteydessä veden päässeen pöydälle, mutta sama toistui vähän liian monena päivänä. Ja vesi, märkä sähkölaite ei vissiin ole ihan paras yhdistelmä. Kahvilaite vähän niinkuin lillui veden päällä. Joten ei muuta kuin kuittia kaivelemaan, ja ilman vastaväitteitä meillä olikin jo uusi samanlainen härveli kädessämme. Huonoa tuuriako? Ei kai minulla? Siis miksi ihan aina just minulle tulee se "lauantaikappale"?
 

Seuraavaksi auton mittari on alkanut näyttää sellaisia lukemia, etten taida selviä Lontoon reissuun ilman auton kilometrihuoltoa. Sain tänään aikaiseksi varattua huoltoajan toiveikkaana, että pikku huolto = pikku summa. Niin no, 572€ ei nyt ihan niin pikku summa ole. Minulle ainakaan. Varsinkaan just tässä tilanteessa. Ihan sillein kevyesti ärsyttää tämä auton huoltokin. No onneksi on tullut säästettyä. Auton huoltoon! Huoh.

Mutta ei siinä kaikki. Nimittäin viikonloppuna tuli kolmaskin rahareikä. Tiskikone. Voi helkutti millaista ääntä tuo tiskikone pitääkään, eli vetää viimeisiään. Eläkkeelle pitäisi toinen päästää, nimittäin tätä tiskikonetta on kaksi kertaa tullut jo korjattua ja monta kertaa huokailtu koneen kanssa. Ja koska tiskikoneella on ikää seitsemän vuotta, niin kaipa siinä aina tulee aina uusi osa korjattavaksi. Niinpä korjaajakin viime kerrallakin totesi, ettei nykyisiä laitteita ole tehty kestäväksi vaan ne on valmistettu bisnesmielessä. Joten ei auttanut muu kuin astella nöyränä tiskikonekauppaan. Sinne hujahti sitten seuraavat tingityt 560euroa. Toivotaan, että saadaan nauttia tästä tiskauksen helppoudesta tällä kaamealla metelillä sinne saakka kun uusi kone saadaan kotiin saakka. Nimittäin ei kyllä tippakaan motivoi enää mikään tiskien käsipyykkääminen. Mieluummin ostan vaikka kertakäyttöastioita. Nimittäin meiltä tulee reilusti astiatiskiä. Viikonloppuna on tulossa Nanni meille kylään, saanko heittää veikkauksen - just silloin tää tiskikone vetäisee viimeiset vetonsa?

Olipa miten oli, kyllä tästä taas noustaan - jos ei kuitenkaan enää mitään epäonnea kuitenkaan tälle suunnalle. Tietää taas minkä takia niitä töitä tehdään, eikä elämä saisi olla liian helppoa ja sitä rataa. Mutta saahan silti aika rankasti ärsyttää? Eikö saakin?

12 kommenttia:

 1. Tyypillistä että jos joku menee rikki niin ei jää ainoaksi. On sulla ollut "tuuria" cupsulon kanssa, meillä toiminut vuosia ongelmitta jokapäiväisessä käytössä! Jos yhtään lohduttaa niin meillä meni yhden kesäloman aikana rikki päältäajettava ruohonleikkuri, perämoottori, pyykkikone ja digikamera (kamera hajosi kavereiden häissä, h-hetkellä mieheni oli kuvaamassa hääparia alttarilla, kamera ei toiminutkaan, ja koko hääseurue näki kun mieheni suusta tuli ruma sana...:D)
  Lomalla on muutenkin aina rahanmenoa, voi että harmitti!
  -Suvi-

  VastaaPoista
 2. Voi ei...Kaikki kodinkoneethan ostetaan usein samaan aikaan, niin samaan aikaan ne usein menee rikkikin tai ainakin samana vuonna...Voi itkut ja sulla on vielä Lontookin edessä. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 3. Ei kahta ilman kolmatta eikös se niin mene.
  Voi saanko minä nauttia herkkukahveista koko viikonlopun? Rrrrrakastan maitokahveja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mennään heti huomenna jonnekin kahvilaan nauttii ekat kahvit <3

   Poista
 4. Ymmärrän ketutuksen.Meillä meni kaksi päivää ennen joulua rikki pesukone ja keskuspölynimurin moottori.Silloin oli joulumieli tällä äidillä ihan pikkuisen hakusessa...mutta hei,siitä selvittiin.Aina kun tulee tuollaisia pikku vastoinkäymisiä (vaikka sillä hetkellä ne tuntuvat vuorenkokoisilta) alan hokea ;minulla ei syöpää,lapset ovat terveitä,on katto pään päällä ,on työpaikka ja ystäviä.Hoen tuota niin kauan,että rauhoitun. Mutta voimia ja tsemppia;lomasi häämöttää jo:)
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä selviää, just samalla tavalla ajattelen. Ja enemmin tai myöhemmin olis kuitenkin ollut edessä varmasti. Kyllä se tästä, loma jo kurkkii!

   Poista
 5. Kuten jo Instagramissa vähän juteltiinkin aiheesta, niin mulla kanssa ollut vähän tämän laitteen kanssa ongelmia.... ja niinpä... onhan mulla omien ongelmien lisäksi myös valuttanut välistä sitä vettä jostain... en vaan tiedä, että mistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meidän eka tällainen laite siis lillui vedessä alituiseen ja kiltisti vaihtoivat uuteen. Katsotaan kestääkö tää kuukautta pidempään.. :D

   Poista
 6. Voi harmi, kun huono onni kasaantuu. Samaa on itsellä monesti ollut havaittavissa, välillä tuntuu, että se "ei kahta ilman kolmatta" -sanonta pitää kyllä paikkansa..Meillä tällä hetkellä terveyden kanssa harmia:(
  Blogissani on haaste sinulle, käyhän kurkkaamassa, kun ehdit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että epäonni helpottaa täällä ja siellä :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3