tiistai 3. helmikuuta 2015

Määrätietoisuutta.

Kolmas. Yksi kerrallaan päivä selätetään. Nyt vaan peukut pystyyn, ettei mitkään flunssapöpöt kaada minua taikka muita perheestä. Nimittäin viikonloppuna alkoi juniorin ääni menee käheäksi, ja nuha vaivaamaan. Tänään puolestaan esikoinen jäi koulusta lepäämään kotiin voimakkaan kurkkukivun vuoksi. Itseänikin on aivastuttanut ja nenää tuntuu kutittavan. No jos oikein huonosti käy, onneksi helmikuuta on jäljellä sairastamiseenkin - sillä tää nainen todellakin lähtee Lontooseen. Liekö matkustamisessa samoja piirteitä shoppailun kanssa, sillä jo mielessä on seuraavatkin matkasuunnitelmat? Matkailu ruokkii matkailuintoa? Voisinko hyödyntääkin shoppailuintoani ja shoppailubudjettia jatkossa määrätietoisesti kohti kohdetta lämpöistä? Mikähän se kohde mahtaisi olla? 
 
Rakennan todennäköisesti mielessäni pakkomielteen aurinkoisesta lomasta. Se että onko Suomen kesä oikea ajankohta, siitä voi olla montaa mieltä. Ehkä kuitenkin talviaikaan se aurinko tuntuu kaikista parhaimmalta, ja auttaa pääsemään pimeiden ajankohtien yli. Voisikohan tämä shoppailuholisti kokeilla tänä vuonna ns.mielikuvashoppailua kohti aurinkolomaa? Ainahan sitä voisi kokeilla mielestäni, mutta kyllä se ihanoikeasti vaatii kamalasti tahdonvoimaa ja kieltäytymistä. Toisaalta viimeisestä ns.etelänlomasta on jo ihan liian kauan aikaa, eikä minnekään tällä menolla pääsekään, ellei päätä asiaa. Päätös siis lienee tehty - talveksi lämpimään. Kylmästä lämpimään, niinkuin Jukkapoika laulaa..   
 


Flussanvastustamisen suhteen ainakin C-vitamiinia meillä saadaan näistä Brunon herkuista. Nämähän ovat tähän vuoden aikaan todella mehukkaita ja makeita, sopivat myöskin makeannnälkään. Mitähän muuta voisi kokeilla ettei pöpöt pääse hyökkäämään päälle? Miten siellä kasvatetaan vastustuskykyä?

2 kommenttia:

  1. Aurinkoon minäkin tahdon! Täällä syödään monipuolisesti ja terveellisesti. Lisäksi nukun 8 tuntia yössä ja liikun x 3 vkossa. Näillä oon pysynyt terveenä...kop kop. Koputtaa puuta :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa viikkoa sinne myös! Kyllä se flunssa taitaa päälle tulla :/

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3