maanantai 2. helmikuuta 2015

Jo toinen.

Jo helmikuun toinen. Kaksikymmentäkuusi päivää helmikuuta jäljellä. Tänäänkin olisi ollut tilaisuus "livahtaa" vaatekauppaan työpäivän lomassa, mutta pidin pintani ja siirryin suoraan autolleni. Yritän lisätä asennettani tätä kohtaan ajatuksella Lontoon matkasta, laskea jo siihenkin päiviä. Samalla tietenkin toivoen etten sairastuisi taikka tulisi mitään esteitä, kun niin kovasti sitä odotan. Viime reissusta onkin aikaa. Tämä tulee hyvään saumaan siis. Ehkä tästä reissusta saan innostuksen, tai suorastaan pakkomielteen alkaa säästämään perheen yhteisiin lomamatkoihin. Eikö ne olisikin paljon parempia tuhlaamisen kohteita kuin materiaa? Kuitenkin reissuilta kerääntyy matkaan ikimuistoisia hetkiä, valokuvia ja yhteistä lomafiilistä. Mahdanko saada samaa fiilistä shoppailun ilosta? Tuskinpa. 
 

Neule - Zara
Tunika - Marimekko
Korut - Kalevalakoru

Mä yritän miettiä tuskaisena, mitä kaikkea houkutuksia helmikuu pitää sisällään. Ensimmäisenä shoppailuestosta on poissuljettu luonnollisesti juniorin 8v-synttärit ja niiden järjestelyhankinnat, ja tietenkin lahjan hankinta. Mutta entäpä ystävänpäivä? Onko minulla lupa kuitenkin ostaa ystävänpäivälahja ystävilleni? Vai välttelenkö päivää ja siirrän muistamisen maaliskuun puolelle? :D Tai jätänkö todellakin shoppailut väliin ystävänpäivänkin uhalla, ja leivon jotain hyvää ja kutsun ystävät kahville. Siinä ainakaan en rikkoisi omia lupauksiani, sekä saisin itse valmistaa jotain ystävilleni.

Onko sinulla muuten tapana muistaa ystäviäsi ystävänpäivänä? Vai voiko ystävänpäivä olla jokapäivä? Minun mielestäni voi olla, ja ainakin omiin ystävyyssuhteisiin kuuluukin pienet muistamiset arjessa sekä puolin ja toisin kahvilassa tarjoamiset. Viimeksi tänään tapasin erään ystäväni meillä kahvikupposen äärellä, ja samalla suunnitellen perinteistä pääsiäisen reissua Kuopion Matkukseen. Voisiko se oikeastaan ollakin jokavuotinen tapamme?Mutta näihin kuviin. Lontoo. Siihen olisi neljä viikkoa. Ja helmikuuta vielä 26päivää. Kyllä minä tämän kuukauden selätän. Jollain tavalla..

4 kommenttia:

 1. Leivo mielummin. Yllätä ystävät vaikka kauniisti pakatulla bostonkakulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä saatan yllättää ystävät jollain persoonallisella tavalla tänä vuonna ;)

   Poista
 2. Minä ainakin ilahdun enemmän kahvikutsusta kuin lahjoista - ja meillä on ystävien kanssa sopimus, että jätetään ne lahjat ostamatta - muistaa ja huomioida voi niin monella muullakin tapaa. Esimerkiksi kun olin miltei petipotilaana jalkani kanssa, kävi eräs ystäväni laittamassa meille muutaman päivän ruuat - ei mikään lahja olisi tuota korvannut <3
  Hyvällä mallilla on säästökuurisi - jatka vain samaan tapaan - on sitten kiva Lontoossa, kun ei tarvitse joka ostosta miettiä;)
  Ihanaa Lontoon odotusta sinulle - minulla sitä kestää pitkälle toukokuulle - silloin lähden sinne, työmatkalle tosin, mutta siihen on onneksi sisällytetty hieman vapaa-aikaakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja mahtavaa että sinullakin reissu tiedossa, ja tietenkin peukut omalle vapaa-ajalle! :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3