maanantai 23. helmikuuta 2015

Itsekriittisyyttä.

Njääh, minua on niin huijattu! Ei tänne Keski-Suomeen mitään kevättä vielä tullut, vaan talvi. Talvi sen kuin jatkuu, nimittäin viikonlopun aikana tai oikeastaan lauantai-sunnuntaiyön aikana maa sai melkoisen lumipeitteen. Toisaalta verrattuna lauantain vesisade- ja kurakeliin niin tää lumi on sata kertaa kivempi asia. Kaivelin viikonloppuna esille pitkästä aikaa vuosia vanhan mustan villakangastakin, joka edelleen näytti oikeastaan olevan ihankiva takki. Käyttöön siis tämä takki ikisuosikin tummansinisen Benettonin villakangastakin rinnalle. Takki - H&M
Tunika - Seppälä
Kengät - Caprise
Huivi - Louis Vuitton
Laukku - Louis Vuitton


Monta toivetta on asukuvista tullut, joten nyt on onnenpäivänne. Nimittäin viikonlopun aikana napsittiin joitain kuvia, ja jaan tänne teille kuvasatoa. Onko sinulla muuten paljon itsekriittisyyttä valokuvia kohtaan? Minulla on, ja vaikuttaakin yleisesti siltä että minusta on vaikea saada onnistuineita otoksia taikka ainakin itseä häiritsee yksi jos toinenkin asia valokuvissa. Ihme ja kumma, viikonloppuna onnistuttiin kuitenkin saamaan ihan kivoja otoksia eikä "tätä pallinaamaa" niin kauheasti häiritse nämä kuvat. Ehkä eniten mua ärsyttää se totuus joka tulee päin näköä valokuvien kautta, mä en ole tyytyväinen siihen naiseen joka tuolla kuvissa on. Taisinpa kysyä kuvia ottaessa "Näkyykö maha? Onko paha?", jossa lienee yksi avainjuttu tähän kriittisyyteen. Tiedän ettei varsinaista ongelmaa painon kanssa olekaan, mutta silti mua ärsyttää oma kroppani. Ja kyllä, en voi puolustautua, itse kannan oman vartaloni ja se on sitä mitä syön ja sitä rataa.


Mutta hei, yhdeksän työaamua ja mä oon niin matkalla Lontooseen. Koko muu perhe  lomailee tänään starttaavan viikon hiihtolomaviikon teemalla, itsellenihän ei lomia vielä kuulu työpaikan muutoksen vuoksi. Uskon silti että pikkuloma Lontoossa on ihan hyvä breikki tähän hetkeen. Lomailetko sinä hiihtolomaviikolla?

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, sulle sopii hyvin myös ruskea samoin kuin kirkkaat värit.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia <3 ja kiva asu, hyvin käy sulle myös musta takki! Sitä on aina niin kamalan kriittinen omista kuvista, tuttu tunne :) Täällä on hiitolomat jo lomailtu vuoden vaihteessa eli kesälomaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna. <3
   Mulla onneks ennättää kertymään ees vähän kesälomia ;)

   Poista
 3. Turhaan olet kriittinen siellä - todella hyviä kuvia ja olet kaunis nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iso kiitos <3 Jostain syystä sitä vaan on niin kriittinen. Pitäisi opetella hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on.

   Poista
 4. No täällä kans yks itsekriitikko. Tosin isompi ongelma on puuttuva kuvaaja. :D täällä vietetään hiihtolomaa tällä viikolla, tosin meillä miehen kanssa loma on vasta ensi viikolla. Mut sitten maisema vaihtuu... ;D

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia, turhaan sitä on kriittinen itseä kohtaan, itse tosin syyllistyn samaan.. En osaa oikein olla kameran edessä ... ;) Tosi kivoja kuvia !! Huivi hauskasti sidottu toiselle puolelle, täytyy kokeilla samaa :)

  VastaaPoista
 6. Todella kiva asu. Erityisesti tuo huivi, huivin väri sopii sinulle kuin nenä päähän. Upea olet! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3