torstai 12. helmikuuta 2015

Huolto ja ripset.

Tää viikko on ollut sellainen todellinen kiire viikko. Musta tuntuu, että minulla on ollut tekemistä, tai suorastaan vaikeuksia, aamuheräämisten kanssa ja iltaisinkaan aika ei ole riittänyt mihinkään. Huomenna sitten todellinen hulina alkaakin, kun täytyy tarttua leipomis- ja järjestelypuuhiin juniorin synttäreitä varten. Tänään kannoin ruokakaupasta monta kassillista tarjoiluaineksia, ja kaupankassakin tiedusteli mitä mahdan leipoa. :) Olin armollinen siivousvimmalleni tänäänkin, ehkäpä imurin varteen tarttuminen on oikeasti fiksumpaa vasta huomisen jälkeen kuin neidin kaverisynttäreiden alle. Luulen että kymmenkunta 8vuotiasta lasta saa kuitenkin keittiön uudelleen imurointikuntoon. Mitäpä siis enää tänään siitä imuroinnista stressaamaan?
 
Mitään sen erikoisempaa viikkooni ei ole kuulunut. Tuskailen hiukan Lontoon matkabudjetin kanssa, sillä auton kilometrien perusteella ennen reissua on auto pakko huollattaa. Ihan oikeasti, onko akko? Kyllä vain. Ja voit arvata miten kovasti minua mahtaa ärsyttää? Mistä se johtuu, että aina käy näin kun yrität säästää johonkin? Eikä oikeastaan yhtään lohduta, vaikka huoltopalvelusta sanottiin ettei kovinkaan suuresta huollosta ole kyse, mutta tuskinpa alle 500euron tästäkään selvitään..
 

 
Neule - Lindex, Holly&Whyte
Hame - Zara
Huivi - Louis Vuitton


Eilisen päivän aikana lumet ovat ulkona saaneet kyytiä. Samoin tänään, plussa-asteet huitelivat viiden asteen kieppeillä. Ja minulla on vihdoin alkanut mielessäni ja pukeutumisessani kevät, nimittäin mekot ja hameet ovat nyt ehdottomasti lempivaatteitani. Flunssan jälkeen tosin en ole saanut itseäni liikkumaan, tuntuu ettei vain ole ollut ylimääräistä energiaa liikunnalle - ja alkaa jo pikkuhiljaa ahistamaan. Toisaalta sen verran onkin kaikkia jälkitauteja liikenteessä että hyvillä mielin voi parantaa itsensä 100% kuntoon. Olethan sinä pysynyt terveenä siellä?

Parin viikon sisällä on tuntunut, että lempi kosmetiikkani loppuu yksi kerrallaan. Nyt ripsiväri alkaa olemaan vaihtoa vailla, ja siitäpä se ajatus sitten onkin syntynyt. Entäpä jos kokeilisin keväälle voluumiripsiä? Ne ovat hyvin ohuita kuituja, ja joilla saa luonnollisia lopputuloksia. Muutamia vuosia taaksepäinhän minulla olikin ripsienpidennykset, mutta koska omaan aika pitkät ripset itsekin - ne eivät loppujen lopuksi kovinkaan luonnollisia ollut. Taikka ei meinannut löytyä aikaa neljän viikon välein niiden huoltamiseen. Loppupäätös ripsienpidennyksistä luopumiselle tuli ripsien kutinasta, en tiedä herkistyinkö ripsiliimalle vai enkö ollut saanut tarpeeksi hyvin puhdistettua ripsiä tyvestä saakka. Nyt pohdin, kyllä vai ei. Mitä mieltä sinä olet?

Omat ripset vai voluumia lisää?

4 kommenttia:

 1. Ihana toi huivi <3 Milloin olet sen hankkinut, en muista sitä ennen sulla nähneeni.

  Auton huolto tuntuu kyllä maailman tylsimmältä menoerältä vakuutusmaksujen ohella, meillä odottaa myös parin kuukauden sisällä huolto.

  Mulla on ollut pariin otteeseen ripsijatkeet muutaman kuukauden aina kerrallaan, mutten ole oikein osannut olla niiden kanssa, kun muakin ne kutittaa ja silmiä punottaa. Viime kerralla sain jo ihan selkeitä oireita (nenä meni aina tukkoon kesken laiton) huollon aikana, niin en ole nyt uskaltanut enää kokeilla, vaikka kieltämättä tekisi mieli kokeilla volyymiripsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos. Olen hankkinut sen ihan ensimmäisinä huivihankintoina aikoinaan ruskean monogrammin kanssa, eli olisko jotain 2012-2013. Harvemmin tätä olen käyttänyt, mutta nyt yritän tehdä uudelleen tuttavuutta vaikka vähän lentoemo fiilis tahtookin tulla :D

   Mä olen ymmärtänyt että ne voluumi / volyymiripset olisivat jotenkin erilaiset, ja se kuitu jo itsessään paljon ohuempaa - minun tekisi mieli kyllä kokeilla. Repäistäänkö yhdessä kevääksi kunnon räpsyttimet? <3

   Poista
 2. Ihana asu! Tuo huivi on kyllä upea :) Mulla oli viime kesänä ripsien pidennykset ja tykkäsin kovasti. Olivat helpot ja kauniit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3