maanantai 9. helmikuuta 2015

Ilahduta - haaste!Sain tänään mahtavan haasteen Suortuva- blogista Nannilta, jossa ilahdutetaan bloggaajakaveria. Haasteen nimi on ILAHDUTA BLOGGAAJAKAVERIA. Halusin hetimiten laittaa tämän haasteen eteenpäin, sillä koska aurinkoa ei ole näkyvissä tänään, niin sitten positiivista mieltä eteenpäin! Olen ollutkin todella onnekas, että olen onnistunut blogimaailman kautta saamaan ihania uusia ystäviä, erityisesti Nannista on tullut kullanarvoinen ystävä. Lienee puhelinlaskuissakin saattaisi näkyä puhelumme, sen verran tiiviisti soittelemme ja laittelemme viestejä.  
Mutta entäpä ne haasteen säännöt?

"Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää.Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia."
 
 
Oikeastaan voisin ilahduttaa hasteella montaa, montaa bloggajaa, mutta valitsen kuitenkin tähän hetkeen kaksi. Enkä oikeastaan oleta, että haastetut enää jatkohaastaisivat ketään - kunhan vain ilahdutukseni tavoittaa heidät. Mutta jos joku haluaa laittaa hyvän kiertämään, haasteen saa vapaasti napata täältä. Pistetään hyvä kiertämään. <3
 
Hopealusikkapuussa - blogin Marianne ilahduttaa minua monesti blogiteksteillään, ja halusinkin muistaa haasteella häntä.
 
Sweettasteofliving - blogin Miiaa puolestaan haluan ilahduttaa kiireisen arjen keskellä. Oikeastaan Miia onkin yksi niitä ystäviäni, joka vähän niinkui yllytti minua kirjoittamaan blogia. Aloitin blogin kirjoittamisen täydessä hiljaisuudessa, ja aika mukavaa että yksi kerrallaan tänne blogiini eksyy lukijoita. Enpä olisi ehkä arvannut kuinka tiiviisti blogimaailman kanssa tulisin olemaan tekemisissä, sekä millaisia ihmisiä tulisin tämän sosisaalisen verkostautumisen kautta tapaamaan.
 
 
Iloista päivää sinulle!

7 kommenttia:

 1. Ihana Henna. POsti siis kulkee pian :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja ihanasti sanottu. Tuntuu kuin tuntisin sinut jo pidemmältä ajalta <3 vaikkei koska vielä olla tavattukaan mutta se on enää päivistä kiinni, voi Päivi raukkaa kun se on siitä kiinni :D buahahaaaa

  VastaaPoista
 3. Oih. Kiitos sinulle! Tämä lämmitti kovasti mieltä. Tänään on muutenkin ollut sellainen sekoilupäivä, joten tämä toi aurinkoa arkeen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana <3 Tämä kyllä ilahdutti todella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3