sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Grafittia.

Viikonloppu ollut mitä mahtavin. Sain kylään viikonlopuksi tämän bloggausharrastuksen kautta tutustutun ystävän, Nannin. Viikonloppu suorastaan juoksi, samoin kuin me paikasta toiseen - kahvilla, Pandalla, kaupungilla kaupasta toiseen ja vähän kamerankin kanssa vietettiin aikaa. Kuitenkin itse tietokoneesta ja bloggauksesta olin päättänyt pitää taukoa vierailun aikana. Kaupungilla tehtiin ystävälleni kivoja löytöjä, sekä löydettiin hänelle uusi värituttavuus joka korosti silmiä sekä näytti hänen värimaailmassaan uskomattoman upealta. Tätä minun mielikuvaa vahvisti myöskin erään liikkeen myyjän kommentti tätä väriä kohtaan, kuinka upeasti se sopi hänelle. Ja arvaattekos mahtoiko tätä väriä lähteä mukana Ouluunkin? No tietenkin.. Edelleenkin harkitsen vakavasti stylistin pätevyyttä. :)
 
 
Nanni nappasi mukaansa kameran, ja päätimme käydä ottamassa muutamia kuvia uusissa maisemissa. Graffittiseinä - sinne siis. Uskomaton ero onkin näissä kuvissa, kun kuvaamiseen keskittyy sekä on taito käsitellä kuvan terävyyttä ja tiesmitä kameran ominaisuuksia. Nyt minun on melkein niinkuin ihan pakko osallistua siihen kameran käyttökurssille. Huomaattekos huiman eron kuvien laadussa ja tarkkuudessa verrattuna minun amatöörikuviin? 
 
 

 
Takki - Benetton
Hame - Mango
Paita - Mango
Laukku - Louis Vuitton
Huivi - Marimekko


Hankin perjantaina Marimekosta upean taivaansinisen huivin, ja yllätyin kuinka hyvin se värimaailmaltaan sopi minulle. Kuulemma se tekee optisen harhan että silmäni näyttävät myöskin hyvin sinisiltä, vaikka olenkin vihreäsilmäinen - tiedä sitten. Tämä huivi sopii upeasti myöskin Marimekolta hankkimani siirtolapuutarhakuosisen mekon kanssa. Ja aika hauskasti sopi myös tuon graffittiseinän kanssa! Arvatkaa vaan oliko näitä viimeisiä kuvia ottaessa hiukan kylmä?


Mites siellä teillä on viikonloppu sujunut?

12 kommenttia:

 1. Kylläpä me otettiinkin hienoja kuvia ja noi vimpat kuvat on tosissaan minun mieleeni.
  Voi kuinka ihanaa meillä olikaan, toivottavasti nähdään pian. Ja kiitos ihanalle makutuomarille monesta uudesta jutusta ♡

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Suvi <3 Kuvien takana tapahtui, mä esimerkiksi upposin hankeen :D

   Poista
 3. Upeat kuvat! Tuo huivin väri sopii todella hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia!!! Värit ovat upeet :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivan raikkaan sininen tuo huivi on ja kuvaustausta on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Reetta. Tää huivi on kyllä upean värinen!

   Poista
 6. Ihania ja hauskoja kuvia, viimeisin suosikkini <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3