keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Flunssa.

Eiih! Niin mulle kävi, ja flunssa iski totaalisesti päälle viime yön aikana. Eilen illalla kävin hakemassa C-vitamiini + sinkkiporetabletteja ja kurkkulääkkeitä apteekista. Aamupalan yhtenä aineosana olikin kuumelääke. Ja vieläpä tänä aamuna piti nuhasumutekin apteekista hakea. Ja voitte arvata, tehoaako se laisinkaan juuri alkaneeseen räkätautiin? No ei. Työpäivä tuntui melkoiselta taistelulta, nuhan kanssa kisaamiselta asiakastapaamisissa sekä nenäliinoja alkoi olemaan autossa jo liiakseen. Toisaalta tunnustan tappioni, nimittäin punainen nenäni lienee loistanut upeasti eikä ilman nenäliinaa kaupoissakaan selvitty. Nyt kaikki niksit kehiin, miten mä selviän tästä flunssasta voittajana? Ja pian? Oon kuullut, että flunssan vastustamiseen voisi nauttia kuumaa vettä, johon on pilkottu inkivääriä palasina taikka raastettu. Lisäksi toiset flunssakautena käyttävät nenäkannua. Kumpaakaan en ole testannut, mutta tiedätkö onko näissä jotain perää? Nimittäin mikäli olo muuttuu karmeammaksi, tää nainen joutuu lepää ainakin huomisen petipotilaana. Kipeenä ei ole kivaa. Ei yhtään. Toivotaan ettei nyt mitään megakuumetta nosta tämän päivän työpäivän vuoksi. Olethan sinä säilynyt terveenä?

Sen verran täytyy tuohon kuumeeseen vielä sanoa, että Lontoo kuume alkaa olemaan aika korkealla. Siskoni kanssa suunnitellaan reissua melkoisesti, ja puntien vaihtaminenkin alkaa olemaan mielenpäällä. Helmikuun haasteesta kun selviän voittajana, niin voin hyvillä mielin Lontoossa katsella kauppojen tarjontaa. Toisaalta tunnustan jo tänään pohtineeni muutamia hankintoja ja eksyneeni erään verkkokaupankin sivuille, mutta sieltä en kuitenkaan itselleni mitään katsellut. Luulen että Lontossa saan toteuttaa itseäni, ja toimia myöskin siskolleni "personal-shopping-assistanttina". Voisin hyvin kuvitellakin stailaavani ihmisiä, kokonaisuuksia. Esimerkiksi aiemmissa työtehtävissä olin parhaimmillani saadessani tehdä kokonaisuuksia, korostaa ihmisten parhaita puolia. Käyttää sävymaailmaa hyväkseen. Vieläkö tässä pitäisi harrastukseksi opiskella stailausta kenties? :)
 
 
Nyt kuitenkin työviikko puolessa välissä, viikonloppu häämöttää jo. Tähän osoitteeseen on tilattu lepoa ja paranemista. Todennäköisesti tämän illan vietän peiton alla parannellen, sekä punaista nenänalusta rasvaten. Keittiönpöydällä on kaunis vaaleanpunainen tulppaanikimppu piristämässä fiilistä. Näköjään ei auta päättäminenkään olla sairastumasta, kun flunssa on tuloillaan - sitä ei voi estää. Nyt vaan kaikki keinot esiin, sillä minähän en suostu kauaa sairastamaan. Positiivisena juttuna tietenkin se, että hyvä nyt sairastaa kuin että ensi viikolla juniorin synttäreiden aikaan taikka Lontooseen lähtemisen aikaan. Asenne taitaa tässäkin ratkaista. Ja lepo. 
 
Pysykäähän terveinä! <3  

8 kommenttia:

 1. Poppakonstit ei auta. Lepo ja uni ainoastaan.
  Itse kannutan flunsaisena itseöni ja neitiä. Sillä saa tehokkaasti poskiontelot puhtaaksi. Kantsii kokeilla.
  Koitahan prinsessa parantua 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannua ei vielä löydy, ehkä ostoslistalle. Saako sellaisen ostaa? :D

   Poista
 2. Työkaverilta kuulin juuri,että lusikallinen soodaa veteen sekoitettuna tepsii flunssaan, en ole itse kokeillut... Koitahan toipua ❤️

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Nyt lepoa <3

  VastaaPoista
 4. Täältä iso peukku nenäkannulle. Ihan ehdoton pelastaja flunssassa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3