tiistai 24. helmikuuta 2015

7.kysymystä.

Sain viime viikonlopun aikana seitsemän kysymyksen haasteen Riikalta. Kiitos kovasti haasteesta ja täältä pesee vastaukseni tähän haasteeseen. Nämä haasteet on kivaa vaihtelua perusbloggaamiseen sekä samalla näistä saa aina jotain enemmän irti bloggaajasta. Toisaalta nämä ovat itsellekin ihan mukavia, sillä kysymykset pistävät miettimään itseään ja saattavat joskus herättää itsessäkin erilaisia tunteita. Itsestäni on mielenkiintoista lukea toisten bloggaajien vastauksia, ja ehkäpä samaistua ajatuksiin. Nyt kuitenkin itse asiaan..Minun 7. kysymystä olivat seuraavanlaiset:

1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua?

Pakkomielteinen. Se olkoon ensimmäinen. Nimittäin sellainen mä olen. Saan erilaisia pakkomielteitä liittyen shoppailuun, sisustamiseen, arkisuorittamiseen ja moneen moneen asiaan. Pakkomielteet ovat joskus kovinkin vahvoja, eikä niistä meinaa päästä yli eikä ympäri. Siitä tullaankin toiseen adjektiiviin, päättäväinen. Olen hyvin päättäväinen ja määrätietoinen, jos olen jotain päättänyt - menen sitä kohti. Pystyn venymään paljon päästäkseni päättämääni asiaan. Kolmantena adjektiivina positiivisuus. Yritän katsella maailmaa positiivisuuslasien läpi, nähdä aina asioiden hyvän puolen. Omalla asenteellani kääntää asiat positiivisiksi sekä jakaa positiivista energiaa.

2. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi?

Jos haluan oikein hemmotella itseäni, se liittyy varmasti joihinkin herkkuihin ja syötävään. Toisaalta hemmotteluna voisi toimia myöskin shoppailu, mutta sitä en suoranaisesti hemmotteluun liitä. Myöskin voisin hemmotella itseäni kupillisella hyvää lattea. Voisin hemmotella itseäni suklaalla taikka erilaisella leivonnaisella, jossa todennäköisesti olisi myöskin suklaata jossain muodossa. Voiko tästä vetää jo rivien välistä johtopäätöksen, että hemmotteluun liittyy siis suklaa.
3. Saavutus tai asia, josta vielä haaveilet?
Haaveitahan saa aina olla. Ne tavallaan kantavat elämässä. Mutta sellaisia haaveita mistä mä haaveilen, niihin varmaan tarvittaisiin lottovoitto. Haaveet liittyy asumiseen, laina-asioihin sekä matkustamiseen. Oikeastaan yksi haave ylitse muiden lienee jo lapsuudestani saakka oleva haave - mä vielä joku päivä haluan Hawaijille. Sinne Honoluluun. Siitä mä jaksan varmasti haaveilla vielä pitkän aikaa.
4. Teetko heräteostoksia vai harkitsetko aina tarkkaan ostoksesi?
Jaahas. Tää on vähän paha kysymys, tai vähän hankala vastata, nimittäin tähän ei taida olla oikeaa vastausta. Shoppailijana olen sekä spontaani että harkitseva. Mutta kyllä mä spontaanisti teen heräteostoksia, sellaisia pienempiä ostoksia, mutta isompia harkitsen. Arvokkaammat hankinnat harkitsen sekä tarvittaessa säästän tovin niihin. Ehkäpä musta tulisikin parempi säästäjä, jos sellaista minusta koskaan saa aikaan, kun jättäisin ne heräteostokset tekemättä. Taikalause onkin kohdallani "pysy poissa kaupoista".
5. Yksi tavara, josta et voisi luopua?
Öö pankkikortti?!
6. Asia, joka ilahduttaa huononakin päivänä?
Näitä on montakin. Olisiko kyseessä sitten sellainen konkreettinen asia vaiko esimerkiksi terveyteen, työllistymiseen liittyvä seikka. Huononakin päivänä minua ilahduttaa tietenkin omat lapset. Halit ja hymyt. Minua ilahduttaa myöskin esimerkiksi leikkokukat taikka ystävänele. Oikeastaan sellaiseen arkiseen elämään liittyvä asia, joka on aika terapeuttinen ja jolla on monta vaikutusta on radio. Radion kautta tulee ilo musiikista, musiikista välittyy erilaisia tunteita ja muistoja. Musiikki vie mennessään huononakin päivänä.
7. Ollako vai eikö olla, ja mitä?
No ei taida olla vaihtoehtoja kuin olla. Ollaan tässä vaan, eletään päivä kerrallaan ja opetellaan elämään se täysillä. Nautitaan hetkestä, eikä murehdita menneistä taikka tulevista. Toimitaan niin toisille, kuin mitä itse arvostaisimme tai miten toivoisimme meitä kohtaan toimittavan. Välitetään ja kerrotaan se. Ollaan aina oma itsemme, pyritään hyväksymään itsemme ja puhumaan kropallemme kauniisti. Siinä on minullakin opettelemista. Osataan olla onnellisia asioista, joista olemme onnellisia. Meillä on lupa olla myös surullisia, ei peitetä sitä. Muistetaan välillä pysähtyä ja hengittää ihan syvään, nostaa jalat ylös.
Koska kyseessä on haaste, niin se kuuluu laittaa eteenpäin. Tarkoitus on keksiä seuraaville haastetuille uudet 7.kysymystä. En oikeastaan tiedä, pitäisikö myöskin haastaa seitsemän eri henkilöä mutta haastan itse muutaman mukaan. Haaste menee siis seuraaville bloggaajille ja alla myöskin heidän 7.kysymystään.
Sadulle -  Xl- elämää
Jaanalle -  My life and my style
Viiville - Valkoinen soihtu

1. Kuinka sinusta tuli bloggaaja?
2. Mikä on mielestäsi pahin paheesi?
3. Mikä on suurin haaveesi, mistä haaveilet eniten?
4. Maito kahvilla vai kahvi maidolla?
5. Kuinka kauan pystyisit olemaan ilman puhelinta?
6. Mikä on elämässäsi tärkeintä? Entäpä mitä muuttaisit jos voisit?
7. Sinä itse - mikä tekee sinusta sinut?

13 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Olipa kiva lukea tätä ja kuulla eri asioita susta. Kiitos haasteesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haasteet on kyllä kivoja, mukava lukea toistenkin vastauksia. Jään odottelemaan sinun postausta ;)

   Poista
 2. Näitä on sitten kiva lukea - ja joskus vähän haastavaa tehdä;)
  Uusia asioita löytyi taas sinustakin!
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihania vastauksia. Hahaa ollako vai eikö olla, se varmaan tuli selväksi viikonloppuna kumpi minä olen.

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat kyllä kivoja juttuja lukea!

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste, nää on aina kivaa luettavaa ja niinkuin sanoitkin Reetalle, että mukavaa kirjoitettavaakin :)

  VastaaPoista
 6. Kivat vastaukset , juuri tein oman osani vähän erilaisiin kysymyksiin . Näitä on vaan niin kiva lueskella ! Olit ahkera ja keksit uudet kyssäritkin ja jaoit :)

  VastaaPoista
 7. Näitä postauksia on aina niiiiin mukava lueskella! Ihana oppia uutta blogin takana olevasta ihmisestä<3 Ja suuri kiitos haasteesta! Mäpäs yritän tarttua tähän piakkoin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3