torstai 8. tammikuuta 2015

Viikko kuvina.

Tammikuun toinen viikko. Ihan just tämäkin viikko on takana. Vastahan se joulu oli, ja vuosi vaihtui. Mihin nämä päivät tuntuvat nyt juoksevan? Kevättä kohden vai? Ainakin itselläni on ollut sen verran vauhdikas viikko, että päätin jakaa kuulumiseni viikon ajalta kuvien välityksellä.  

 
Ennätin alkuviikosta pyörähtämään pääkaupunkiseudulla, ja siellä tapasin uuden työpaikan työkollegat ensimmäistä kertaa. Palaveripäivän jälkeen ennätin myöskin hiukan alennusmyyntejä tutkailemaan, päädyin Jumboon. Siellähän on liikkeitä kerrakseen, ja muun muassa oma lempparini Zara. Saattoipa olla että mukaani lähti yksi-kaksi-kolme ostoskassia, mutta tietenkin myös niitä tuliaisia.. Mutta enpä onnistunut löytämään untuvatakkia, tiedätkö sellaista oikein ohutta ja pehmeää takkia? Ei käy kyllä kieltäminen, olisihan tosin Partioaitassakin ollut yksi ihan kiva, mutta en nyt etsiskellyt 400€ takkia. Hakusessa olisi pienen budjetin takki, joka soveltuisi autolla ajamiseen ja olisi kuitenkin ilmeeltään siisti. Eli kaikki vinkit otetaan takin suhteen vastaan, olisiko vinkata jotain?


Työpäivien välissä voi vaikka käydä heiluttelemassa kahvakuulia hiki päässä. Sitten voikin pari seuraavaa päivää ihmetellä miten kipeäksi eri paikat kropasta tulivatkaan. Ilmeisesti treenillä ollut kuitenkin jotain vaikutusta siis. Kevyenä avaavana harjoitteluna käykin mainiosti lumityöt, sillä niitä on ollut kerrakseen. Ja lisää lunta on luvattu koko viikonlopuksi - hyötyliikuntaa, hyötyliikuntaa. Mutta miksi siinäkin hommassa mun pitää olla niin ehdottoman pikkutarkka? Kolatun pihan reunojen tulee olla lähes viivottimen taikka millimetrin suorassa, eikä sinne päin. Jos nyt tulee kunnon lumimyrsky, niin ehkä mä vähän voin antaa periksi. Tai sitten en..

 
Joulun jälkeen minulla on ollut hiukan ongelmia aamupalan kanssa, eikä oikein mikään maistu taikka mitään tee mieli. Myöskään eväiden autoon ottaminen ei lähde onnistuakseen, joten lopputuloksena olen aivan pirun nälkäinen jo melkein työpäivän aloittamisen jälkeen. Monenlaista on kokeiltu, kuten myöskin viikon aikana on tullut pyöriteltyä rahkaa, marjoja ja hedelmiä blenderissä.   
 

Tällä(kin) viikolla mun tukka on ollut enemmän kiinni kuin auki. Ainoastaan yhtenä päivänä se sai puolet päivästä leijua auki. Joko nyt oikeasti pitäisi joku malli leikata taikka mun tukka on tulevaisuudessakin ihan koko ajan kiinni.. Ärsyttävää, kuinka sitä voikaan huolehtia niin huonosti itsestään. Vaikka onhan se ponnarilook sellainen klassinen, ja kuitenkin aina siisti. Ja miten helppo on aamulla vetäistä tukka ponnarille, taikka korjata ponnaria pipon päästäoton jälkeen. Täh, perustelenko mä parhaillaan itselleni ponnariani? :D

Ps. Kuvassa näkyvä paita oli alelöytö Jumbosta 15euron hintaan. Kukkia. Ei yleensä ihan mun juttuni, mutta totutellaan.Viikkokuvapläjäyksen viimeisimpinä, ja rakkaimpina, oma juniorini, ja hänen kasvoillaan se ilo telmiä ulkona lumihangessa ja rakennella lumesta. Pulkkamäet, kaverit ja se ilo. Kunnes ulkovaatteet kastuvat, ja pitää tulla sisälle. Sisällä voi sitten lämmitellä ja höpötellä yhdessä keittiönpöydän ääressä lämpimän kaakaon kera.


Mites siellä on viikko sujunut?

4 kommenttia:

 1. Tammikuu mennä huristelee tosi nopeaan, pian on kevät :) Kahvakuulaus on kyllä hyvää treeniä! Itsekin tykkään siitä. Tuo kukkapaita on upea! ihastelin sitä jo instassa. Viikko on mennyt kyllä nopeaan. Kiva, kun on taas viikonloppu. Ihanaa viikonloppua sulle <3

  VastaaPoista
 2. Kiva viikko kuvineen. <3

  Täällä pötkötelty flunssassa, mutta muksut olleet terveinä ja iloinneet koulun alusta. Sellaista se on se ala-aste-elämä, Kohta vihaavat varmaan koulua. :)

  Kivaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti paranet pian, eikä tule muille pöpöjä! :)
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3