torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi sivu päiväkirjassa 2015.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Eiköhän samoilla kujeilla tämäkin vuosi startata. Kiitos ihanat lukijat, olisiko ollut ihanampaa aloittaa uutta vuotta ja jatkaa "tavisbloggaajana" kuin teidän ihanien kommenttien kanssa. On ilo tietää, että tätä elämäni päiväkirjaa lukee tosiaan joku siellä ruutujen takana. Aion jatkaa tänäkin vuonna blogissani samalla linjalla, eli "eimitäänpäätäeikähäntää". :D Toki postaustoiveita otan mielellään vastaan, jos haluatte kuulla jostain erityisestä ehkä enemmän. Toivottavasti tänä vuonna löytyy myöskin uusia lukijoita mukaan matkaan!

Sen verran täytyy vielä kertoa itsestäni, etten todellakaan ole mikään onnenpekka vaan enemmänkin se epäonnen pilven alla oleilija. Asiat, joiden ei pitäisi olla edes mahdollista tapahtua, tapahtuu minulle. Välillä epäonnea sataa sadekuurojen sijasta oikein kroonisella kaatosateella, mutta aina kaikesta noustaan pää ylhäällä ja positiivisella asenteella. Varmaan siinä onkin ne kaksi sanaa, joilla mielestäni pääsee elämässä jo pitkälle : asenne ja positiivisuus. Oletko ehkä kanssani samaa mieltä?Huivi - Mulberry
Takki -Benetton
Laukku - Louis Vuitton, Petit Noe

Mä olin jo aivan varma joulukuun alussa, että olin hukannut Mulberryn talvihuivini. Olinko tosiaan kadottanut sen? Tiputtanut? Unohtanut jonnekin? Oliko joku vienyt sen kaapistamme? Oliko neidit lainanneet sitä ja unohtaneet jonnekin? Äh, viimeisimpään en uskonut edes. Vaikkakin välillä sitä tosissaan miettii, että ymmärtääkö nykylapset sillein rahan päälle mitä me aikuiset? Osaako lapset ajatella mikä on kallista ja mikä ei? Ja pitäisikö sillä olla lapsille jotain merkitystä?

No loppuhyvin, kaikki hyvin. Kerkesin kääntää kotimme kaapit pariin otteeseen läpi, tutkimaan monet paikat. Ennätin myöskin soittaa työmatkojeni hotellit läpi ja soittaa pariin kertaan löytötavaratoimistoonkin. Kerkesin oikeasti tuskastumaan asian kanssa muutaman kerran. Kunnes muistin ostaneeni uuden talvihuivin, ja päätin kurkata huivilaatikkoon, jospa olisin sinne tämän Mulberryn huivin pakannut kauniisti. Ja niin, siellähän se nätisti viikattuna olikin. Huh.


Kuten aiemmin postauksessani epäilinkin, että kuvassa näkyvä Louis Vuittonin Petit Noe- laukku tulisi olemaan Neverfullin kanssa se käytetyin laukku. Tai asian laita on joulukuussa ainakin ollut sellainen, että juuri tämä laukku on vain olallani keukkunut. Tykkään kovasti tästä laukusta, sekä se on melkoinen tilaihme. Tämä laukku on ollutkin sitä kaivattua vaihtelua, sillä katukuvassa neverfulliin törmää yllättävän usein, ja välillä mielessäni on ollutkin luopuminen siitä. Mutta eipä sillä, en tiedä yhtään mitä tilalle edes haluaisin, joten saapi jatkossakin olla tämän laukun kanssa luottolaukkuni. Oikeastaan nainen ei edes kovin montaa laukkua taidakaan tarvita?


Toivon onnea, menestystä ja
kaikkea hyvää vuoteen 2015!

10 kommenttia:

 1. Minäkin etsin omaa sinistä monta kertaa samoistakin paikoista. Löytyi sitten yhden työlaukun sisätä, kuvasin huivin ja möinkin jo :) mä saan huomenna postista tuon huutamani huivin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi miten ärsyttävää jos on jotain hukassa :D Mä kaivelin kanssa samoja paikkoja moneen kertaan.

   Poista
 2. Olen huomannut saman että Neverfulleja tulee jo tuon tuostakin vastaan, jopa Oulun kokoisessa tuppukylässä. Toisaalta haaveilen itsekin siitä mut haluanko sitä sit enää kun niitä vilahtelee pian jokaisen olkapäällä. Ihanahan se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä onkin tulossa seuraava ikonilaukku LV:lle. Suosittu laukku, eikä syyttä ;)

   Poista
 3. Hyvää ja onnellista Uutta Vuotta myös sinulle!
  Ihana asu, upeat laukku ja huivi;) Asujasi in ihana katsella, niitä toivon jatkossakin, jos tosia saa;) Sinulla on ihana blogi, hyväntuulinen, aito ja lämminhenkinen!
  Oli muuten todella ihana tavata silloin joulukuun puolivälissä täällä keidän huudeilla! Olen ollut niin kireinen, etten ole ehtinyt tännekään tulla asiasta erikseen mainitsemaan. Toivottavasti törmätään toistekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riikka <3 ja tosiaan oli ihana tavata, vaikka ihan sattumalta ja taisin aluksi häkeltyä <3
   Eli asukuvia kehiin! :)

   Poista
 4. Hyvää uutta vuotta ! Tsemppiä, kyllä niitä vaikeuksia minullakin on ja tuntuu etten niistä selviä ,mutta aina kyllä jotenkin !! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että huivi löytyi. Olen samaa mieltä, että positiivisuus kantaa pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan asenne on kunnossa ja positiivisuus, pilke silmäkulmassa niin pitkälle pääsee <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3