perjantai 30. tammikuuta 2015

Still one..

Tää arkiviikko on ohi. Viikko on suorastaan mennyt pikakelausta, ja samoin tammikuu. Yksi päivä jäljellä tätä tammikuuta ja edessä on mulle haasteidenhaastehelmikuu. Voi olla että kuukaus menee helposti ohi, tai voi olla todella tikkuinen ja vaikea tie. Onneksi helmikuu on lyhyt, ja kaikki ostamatta jätetyt on lisää Lontoon kassaan. Onko siellä nyt muita mukana, kokeiltais yhdessä miten saadaan helmikuun selätettyä? Pelisäännöistä tärkein ja ainut olisi "älä shoppaa". Testataanko?
 
Tää viikko muutoin on pitänyt monta juttua sisällä, kuten.. Koirat olivat päättäneet piristää eräänä päivänä töiden jälkeen. Voi että kuinka mukavaa onkaan aloittaa siivoamisella kotiin saapuminen. Ja kun näitä paperijuttuja silputaan, luonnollisesti sitten myöskin piristetään oksentamalla. Ai että. Mielennostatusta töiden jälkeen.
 

Tällä viikolla olen potenut myös aivan järkyttävää migreeniä. Jostain syystä onnistuin saamaan sen itselleni sali-zumba yhdistelmän jälkeen päälle sen verran vahvana, että puhumisenkin kanssa oli haasteita. Kaksi päivää migreeni piinasi vähän liiankin vahvana, eikä töissäoleminen ollut kovinkaan mukavaa pääkivun pauloissa. Tällä viikolla olen myöskin saanut nauttia aamiaisen kahvilassa, kiireetön aamu ja tuoretta kahvia omassa hiljaisuudessani. Vähän erilainen tapa aloittaa päivä, ja vähän erilainen aamiainen kuin mieheni keittämä kaurapuuro. Puuro onkin muuten jännä juttu. Nimittäin mulla alkaa olemaan puurokiintiö taas täynnä. Jostain syystä tunnistan kiintiön täyttymisen siitä, kun pöydässä alkaa yököttää.. Onko sulla puuron kanssa sama juttu? Vai mistähän ihmeestä tää mahtaa johtua?
Tänään saimme myöskin vieraita Torniosta viikonlopuksi. Viikonlopun varalle onkin suunnitelmia mukavasti, joten blogin kirjoittaminen jää varmasti vähemmälle huomiolle. Huomenna pitäisi nimittäin mennä kaupungille - kyllä kaupoille, apua - help, mutta onhan vielä huominen päivä tammikuuta.. Myös uimahalliin olemme päättäneet suunnistaa, ja itse haluaisin vielä hankkia uuden uimapuvunkin uintireissulle. Lisäksi sunnuntaina lähdemme kannustamaan neidin luistelukilpailuja Tampereelle. Nyt kuitenkin saunan jälkeen väsyttää sen verran voimakkaasti, että parempi luovuttaa.

Mahtavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Voi sua raukkaa, kaks päivää migreeniä ei oo kiva juttu :( Ihanaa viikonloppua vieraiden kanssa! Tsemppiä helmikuulle. Itse lähden Hesaan ja myös Tallinnan suuntaan parin viikon päästä, joten en lähde haasteeseen mukaan ;) Tsemppiä luistelukisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni ei oo kyllä yhtään kiva. Onneksi ei kovin usein vaivaa nykyään.
   Kisat takana, kaikki meni nappiin mutta pisteitä jäi puuttumaan 0.33 mitalista.

   Poista
 2. Migreeni on karmeaa, joskus nuorempana jouduin sitä useinkin potemaan , onneksi meni pois eikä ole vuosiin kiusannut ! Mulla tulee toisinaan hirmuinen hinku kaurapuuroon iltaisin , aamulla en siihen kykene. Ja välillä on pitkiä aikoja,etten syö puuroa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi migreeni ei kiusaa sinua!
   Mulla taitaa olla nyt se aika, kun puuro ei vaan uppoa. Monesti aamupala onkin ollut mun heikkous, johon on puuro auttanut. Mutta se yökötys kun saan puurolusikallisen suuhun.. jaiks.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3