keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Sinistä ja uusi talo.

Sinistä. Tälle päivälle asukokonaisuuteeni sopi mielestäni pirteänä juttuna sininen jakku, jonka olin ostanut Seppälän -70% alennuksesta kuuden euron hintaan. Pehmeä, ohut jakku, joka varmasti on monta kertaa käytössä toppien kanssa. Jotenkin sininen on voimakas väri, josta tykkään väripilkkuna paljon. Olen myöskin juhliin monesti yrittänyt metsästää sinistä juhlamekkoa tuloksetta, ja päätynyt pitämään mustia juhlamekkoja päälläni. Mustahan on ajaton, ja klassikko väri. Niin niin. Mutta mitäs tykkäät? Onko sininen sun juttu?
 Jakku - Seppälä
Toppi - Mango
Housut - H&M
Kaulakoru - H&M

Sitten siihen talopuoleen. Joko ajattelit, että suuriakin talokaupppoja täällä on tehty? Ei sentään. Mutta, onko sinulla kaapissasi Muumi-mukeja? Olitko tietoinen että puolessa välissä tammikuuta kauppoihin rantautuvat uudet muumimukit, Muumitalo-teemalla? Minä en varsinaisesti asiaan ollut kiinnittänyt huomiota, mutta kaupassa oli erittäin vaikeaa kävellä kuppien ohi. Pysähdyin eilen kuppien kohdalle, pyörittelin näitä muumitaloja käsissänikin, mutta jätin hyllylle. Koko eilisillan höpötin miehelleni tästä muumitalosta, joten aamulla piti välittömästi hakea oma muumitalo kotiin. Heti yhdeksän jälkeen olin kaupan kassalla tämmöinen muki kädessä. Mun mielestä hauska markkinointitapa, sekä oivallus, tämä pahvikatto muumitaloteemaisen mukin päällä. Mukissa on tutut muumihahmot myöskin eri puolilla kuppia, kurkkivat sisältä ja ovat ulkona. Kotona välitön palaute oli neideiltä, että eihän me olla käytetty edes  aiemmin metsästämääni muumien juhlavuoden kuppia. Niin ja selvennyksenä, että muki ja kuppi tarkoittaa minulle samaa asiaa. Mutta, eihän tätä voi jättää pelkäksi kaapintäytteeksi, tiedä vaikka tämä on uusi lempimukini. ;)
Mitäs tykkäät muumitalosta kahvikupin
muodossa?

10 kommenttia:

 1. Sininen on yks niistä harvoista väreistä joista tykkään. Toi on tosi ihana.

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi kiva jakku! Laittaisin kans vaikka heti päälle. Asusi on muutenkin tosi siisti. Muumumukit on ihan ok, mutta mulla on mennyt niiden aika jo ohi. Hauska silti tuo talo :)

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään sinisestä paljonkin. Todella kauniisti sopii sinulle!

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle talolle. Täälläkin käytiin mökkikaupoilla :)

  VastaaPoista
 5. Sininen on kiva väri ja sopii sulle tosi hyvin. Voi ei, pitääkö samainen muumimuki kotiuttaa meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Mankka! :)
   Ja kiitos kovasti, tulee ainakin jotain väriä ja piristystä! :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3