maanantai 26. tammikuuta 2015

Siirtolapuutarhaa.

Marimekon Siirtolapuutarha. Ihastuttava kokonaisuus Marimekon astioissa, ajattomuus ja toimivuus huomioitu. Tänä keväänä tämä kuosi on mukana Marimekon vaatteissakin. Aika vastustamattoman ihanalta tämä printti näyttääkin kevään vaatteissa, erilaisia kauniita väriyhdistelmiä sekä klassikkona tietenkin mustavalkoiset kokonaisuudet. Siirtolapuutarhakuosia on mekoissa, tunikoissa, paidoissa, huiveissa jne. Mutta entäpä tämä ihana mekko, mallin nimi on Gili. Aika ihastuttava, eikö?Samassa värimaailmassa olisi ollut myöskin huivi, mutta se oli hiukan liikaa tähän yhdistettynä. Toimisi varmasti parhaiten väripilkkuna esimerkiksi mustien vaatteiden kanssa. Tämän värikkään mekon kaveriksi voisin puolestaan ajatella esimerkiksi mekossa olevan sinisen värin mukaisen huivin, sellaisiakin olisi ollut kaupan. Mekko on todella miellyttävä päällä, sekä menee juhlavammissakin tilaisuuksissa jakun kanssa. Vai mitä tykkäät?


Mekko - Marimekko
Laukku - Marimekko
Kengät - eimitäänmuistikuvaa :)Tämä lienee yksi vaatekappale joka pääsee mukaani Lontooseen ihmettelemään maaliskuun menoa? Vai mahtaako siellä paleltua mekolla ja paksuilla sukkahousuilla maaliskuun alussa? Eikös silloin ole jo kevät aluillaan? Häh, mitennii minulla jo kevät kovasti mielessäni?

12 kommenttia:

 1. Vau, on niin upea. Ihanaa värienergiaa. Tottakai se pääsee Lontooseen, aivan varmasti käännät tuolla päitä.

  VastaaPoista
 2. Itse en juurikaan tykkää Marimekosta mutta lauantaina ihastuin yhteen kankaaseen liikeessä ja sit ajattelin hakea ja ommella siitä jotain kivaa.

  VastaaPoista
 3. Tämä Marimekon kuosi on kovastikin mieleinen, ja tätä sarjaa löytyy meiltä astioina. Mekko on tosi kivannäköinen ja ehdottamasti kannattaa pakata mukaan reissuun :) Yksi asia mikä harmittaa Marimekon vaatteissa on niiden hinta! En ikinä raski ostaa muuten kuin alennuksesta :( Mutta oonpa vuosien varrella tehnytkin muutaman tosi hyvän löydön tarjoushintaan :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekko on vuosien varrella nostanut hintojaan, enkä minäkään ihan kaikkia raaski ostaa. :/

   Poista
 4. Minä olen saanut Marimekosta yliaannostuksen Amerikan vuosinani,sillä silloin meillä oli kaikki kodin tekstiilit Marimekkoa ja paljon myös ostin vaatteita Marimekolta. Silloin oli New Yorkkiin avattu Marimekon lippulaivamyymälä ja Create Barrelsislta sai Marimekon sisustustekstiileja.Ja voin sanoa,että sain Amerikkalaisilta ystäviltämme paljon kiitosta niistä ja monia innostui ostamaan kotiinsakin jotain.Ainankin meidän naapuriston monissa taloissa näkyi Unikkokuoisia verhoja minun tekemän "pr-työn" tuloksena. Mutta kun muutimme Suomeen takasin,niin innostus lopahti.Mutta tuo sinun mekko näyttää kyllä pirtsakalta,voisin vaikka käydä pitkästä aikaa taas katsomassa Marimekon tarjontaa.
  -kirs-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ymmärrän asian. Itse aikoinaan innostuin unikosta hiukan yli, ja tuli ähky. Nyt kuitenkin unikot ja muut Marimekon kuosit uppoaa vähän liiankin hyvin ;)
   Käy kurkkaa säkin, saatat yllättyä. :)

   Poista
 5. Näyttää todella hyvältä tuo kuvio sun päällä!

  VastaaPoista
 6. Mun oli pakko tilata tämä ihanuus :) Todella kaunis mekko.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3