perjantai 2. tammikuuta 2015

Postista paketti.

Tänään posti toi tullessaan jotain. Jotain mitä oikeastaan nykyinen mustanpuhuva pukeutumiseni on tähän hätään kaivannutkin. Jotain mitä huoletta voin myöskin työpukeutumisessani pitää. Uusi huivi. Musta huivi. Tällä kertaa paketti tuli Fashionstore:lta, ja sisällä oli Guessin musta huivi. Ennestään minulla onkin sinisävyinen Guessin huivi, joka on todellakin hintalaatusuhteeltaan ollut positiivinen yllätys, laadultaan täysi kymppi sekä samalla se on hyvin ahkerasti käytetty huiviyksilö - näillä perusteilla uskallauduin hankkimaan toisen huivin samasta merkistä. Miten muuten teillä, huomaako teidän puolisot hankintojanne? Sujautin huivin heti kaulaani kauppareissulle, niin eikö mies heti kysynyt "Onko sulla uusi huivi?". No on..
 Tuossa kuvissa se huivi nyt näkyy. Samoin kuin allaolevissa "einiinkovinfiksuissa" kuvissa, mutta neidit yllytti. Joten koettakaa kestää, It's still me. No, mitä mieltä olette - onko mielestänne onnistunut huivihankinta? Hintaakaan huiville ei jäänyt kuin 40€ hujakoille, nimittäin Fashionstoressa on parhaillaan alet käynnissä. Käyppä tutustumassa alevalikoimaan, kivannäköisiä talvitakkejakin siellä näytti olevan. Lieneekö kiinnitin luonnollisesti niihinkin huomion, kun mielessä pyörii uusi talvitakki..?! Talvitakki vai rahattomana Lontoossa - niin. Säästä Henna, säästä. Uskoisit jo. Hei, mä taidan tarttee vähän teiltä tsemppii! :DTänään alkoi taas viikonloppu. Aika mahtavaa. Neidit olivat järjestäneet kivan yllätyksen työpäivästä kotiutumiseen, mutta kerron enemmän siitä myöhemmin - sen verran kiva yllätys olikin! Neitien kanssa haluttiin kokeilla saataisko jotenkin persoonallisempi uudenvuoden toivotus aikaan, joten tässä teille aikaansaannoksemme.
Do you like or not?

6 kommenttia:

 1. Ai takki aleja ;) okei tää säntää siis sinnekin katselemaan. IHana huivi, kerrassaan upea. Onneksi sinulla ei vielä huiveja olekaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Henna <3 Upeita kuvia! Huivi on kyllä tosi nätti! Upea kuosi! Kivaa viikonloppua :) Tyttäjen uuden vuoden toivotukset on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 3. Näin sinun kommentoivan toisessa blogissa ja tuo pakkomielle sana hauskuutti niin, että pakko oli syöksyä tänne kurkkimaan. Ihan mahtavan erilainen blogi ja lähestymistapa asukuviin!. Tulin ja todellakin jäin.

  Nimimerkillä pakkomielteitä pukkaa täälläkin runsaudensarven lailla.

  Ihania asukuvia muuten <3

  Iloista viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa Tiia <3
   Nuo pakkomielteet on kyllä vaarallisia.. Mielelle ja lompakolle! :D
   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3