tiistai 13. tammikuuta 2015

Pari kenkäparia.

Tänään mä löysin internetistä jotain aivan ihanan erilaista että ihastuttavan söpöä. Nimittäin kevättä kohden katse myöskin avokkaissa, kesäkengissä. Bongasin aivan ihanat pari kenkäparia Minna Parikan valikoimista. Rakastan Minna Parikan kenkiä, ja juuri niiden erilaisuutta, persoonallista otetta kenkäsuunnittelussa. Ja kun on kyseisen suunnittelijan kengät saanut sujauttaa jalkaansa, ne ovat vielä jalassakin todella hyvät - ei vain kauniit. Itselläni ennestään kotoa löytyy pari paria Minna Parikan kenkiä, ja voisin ensi kesäksi taikka juhliin kotiuttaa ensimmäisen kuvan kengät..
 
 
Eikö olekin aika älyttömät söpöt? Vieläpä tuo kaninkarva kruunaa koko ihastuttavan kukkakuosisen kengän. Nämä olisivat niin erilaiset, kuin yleistettynä minun tyyliini kuuluvat avokkaat. Love. Love. Love.


Näissä mustissa kengissä puolestaan pupuja onkin kerrakseen, söpöjä yksityiskohtia mustassa lakerikengässä. Ei ehkä ne minun kengät, mutta näissä on just sitä jotain erilaista!

 
Entäpä sitten nämä siniset korkeamman koron "peace"-kengät? Rohkealle pukeutujalle, korkeisiin korkoihin (11cm) tottuneelle ehkäpä se piristysruihke pukeutumiseen. Minä itse tuskin noin korkealla ja kapealla korolla edes osaisin kävellä mitenkään fiksun näköisesti, jos ollenkaan.


Mutta mutta. Ne mun unelmat on nämä, Cuniculus- kengät. Näissä korko on 7cm, mutta se on olemukseltaan paksumpi, joten kengät ovat tukevat jalassa. Nämä jalassa olen tepastellut Minna Parikan myymälässä viime kesänä, mutta jäivät ostamatta osittain syystä että en raaskinut maksaa näistä 325€. Enkä työarjessa haluaisi pilata autoilussa reippaan kolmen sadan kenkiä. Nythän Minna Parikalla on vielä alennuksen käynnissä, ja näitäkin kenkiä siellä olisi hyvällä alella - arvaa vaan, onko mun kokoja ollut laisinkaan tarjolla?

Mutta mitäs tykkäät näistä kenkäpareista? Kuvat olen lainannut minnaparikka.com sivustolta. Löytyisikö sinulle omia suosikkikenkiä näiden joukosta? Oletko tutustunut jo Minna Parikan alennustuotteisiin, mikäli et, kurkkaapa tänne. Varo vaan, ettet sinäkin saa jotain paria päähäsi.

8 kommenttia:

 1. Älä nyt taas siellä suunnittele kenkien ostoa ;) Ottaisin siniset ja vihertävät ilman tupsua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreät on söpöt kukkakuosilla ja tupsulla! ;) Ja niin, saahan sitä haaveilla.. :D

   Poista
 2. Itse en niinkään tykkää Minna Parikoista juuri niiden erikoisuuden vuoksi, enkä toki ikimaailmassa raskisi maksaa kengistä noin suurta summaa. Nuo ensimmäiset kengät oavt kuitenkin todella ihastuttavat, sellaiset voisin harkita sujauttavani jalkaan.
  Koitahan sie Henna pitää kukkaron nyörit tiukalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ensimmäiset on kyllä niin söpöt!
   Ja juu juu, helmikuu koittaa pian.. ;)

   Poista
 3. Aivan super-ihanat. Katsoin vähän aikaa sitten dokumentin Minna Parikan päivästä. Oli tosi mielenkiintoista kurkistaa hänen maailmaansa. Kivan leikkisiä yksityiskohtia, ettei aina sitä perus-turvallista :)

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa,että Parikat ja Vuittonit eivät meikeläiseen uppoa.Noissa kummassakaan brändissä ei minuun vetoa mikään.Ja olen sentään omistanut yhdet Parikat,sillä jossain vaiheessa oli pakko ne punaiset sydämillä korsitellut kenkulit,mutta koska käyttöä ei tullut vuoteen yhtään,niin kiertoon pistin ja saivat hyvän kodin ja paljon käyttöä. Ihailen useinkauniita asuja ja varsinkin laukkuja muilla ja olen käynyt Vuittonilla mallaamassa monia laukkuja,mutta kun ne eivät vaan istu minun tyyliin ja tapaan.Ja onneksi meillä kaikilla on omat tyylimme ,sillä tylsäähän se olisi jos kaikki samanlaisissa kledjuissa taapertaisimme.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin Kirsi, toki pitää hankkia just sellaisia juttuja joissa viihtyy. Ja kiertoon reippaasti, jos ei tunnu omalta. Onneksi ollaankin kaikki erilaisia, ja pukeudutaan omaan tyyliin sopivalla tavalla <3 <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3