tiistai 6. tammikuuta 2015

Keltaista.

Vuosi sitten helmikuussa kevätinspis vei minut mennessään, ja kotiin tuli keltaista väriä piristämään. Kirjoitinkin täällä keltaisesta piristysruiskeena kotona. Mutta se oli helmikuu silloin. Nyt on tammikuu, nipin napin vuosi vaihtunut ja mä kaipasin sitä keväistä keltaista jo nyt. Ja arvaatte varmaan miten käy, jos saan jotain päähäni?


No niinhän siinä käy, että keltaista on tulossa. Lähes hetimiten. Niinkun ihanhetijustnyteikäkohta. Jep. Onko tää nyt mun heikkous vai kenties vahvuus? Ainakin olen sellainen toiminnan nainen?

Sain itse vinkin aiemmin, että Iittalan myymälöissä on vielä mukavasti alennuksia päällä. Ja sieltä nappasin Balmuirin pallokynttilöitä puoleen hintaan mukaani, ja tietenkin, mitenkäs muutenkaan, keltaisia. Olisin varmaan hamstrannut näitä kotiini ensi jouluksikin, jos vain kynttilöitä olisi ollut tarjolla enemmän. Niin, vai olisinko siltikään? Ajatus ainakin oli mielessä, että nyt kerralla ostan pitkäksi aikaa näitä pallokynttilöitä. Olin silti onnekas, keltaisia palleroita kotiutin sieltäkin. Ja voipi olla, että joudun tänään ottamaan keltaisen tyynynpäällisenkin olohuoneeseen esille.


Ja sitten piti saada niitä tulppaaneja! Keltaisia! Kyllä vain, pari kimppua nappasin keltaisia tulppaaneja kotiini. Ystäväni naurahtikin minulle kun totesin että " se on kevät nyt" kun hän oli juuri asennoitunut talven tulemiseen. Kaipa tää on vain asennekysymys, onko sydämessä kevät vai talvi? Vaikkakin ei tuolla ulkona mitenkään keväiseltä näytä, lunta on reilusti ja pakkanen huitelee -16 tienoilla. Kevättä kohden silti täällä mennään, eiköhän kohta saada jo aurinkoakin esiin. Ja jos oikein näin, minun mielestäni se aurinko kurkkikin jo tänään puiden latvoista.. Joko sielläkin ajatellaan keltaista? ;)

2 kommenttia:

 1. Keltainen on oma lempparini. Arvaa vaan minkä värisiä omat jumppatoppini ovat?? :)
  Eilen menin topakkana tyttönä Festivo ostoksille lähi kauppaamme koska siellä ne ovat mega edullisia muihin kauppoihin verrattuna, niin arvaa oliko hyllyssä ainuttakaan Festivoa jäljellä. Jee kylläpä oli kiva fiilis lähteä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaisia tietenkin ;)
   Iiittaloissa on vielä alennuksia, ja noi kynttilätkin oli alessa puoleen hintaan. Kyllä sä vielä löydät ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3