lauantai 17. tammikuuta 2015

Juhlalauantai.

Aivan ensimmäiseksi, kiitos kommenteistanne juhlapukeutumiseni suhteen. Niinhän siinä kävi, että mustavalkoinen mekko sujahti päälleni. Kesän juhlien jälkeen oma painoni on tipahtanut -5kg, ja sen huomasi tässäkin mekossa. Yläosa tuntui hiukan löysältä, joten jakku oli ehdoton lisä mekon kanssa. Onneksi en päätynyt niihin suoriin housuihin ja jakkuun, sillä ne olisivat olleet aivan liikaa - juhlien yleispukeutumisilme oli rennonpuoleinen. Valitettavasti kuitenkaan yhtään kuvaa minun asukokonaisuudesta ei otettu, joten vain muiden kuvaamiseen keskityin näissä juhlissa. Juhlat olivat aika perinteiset "savolaiset" synttärit, siellä kuunneltiin sekä haitarinsoittoa että sahansoittoa. Sahansoittamisesta minulle lähinnä tulee mieleen jokin aavemainen fiilis, johtuen varmaan sahasta lähtevästä kovin korkeasta vinkunasta. Ei ehkä sellainen instrumentti, jota koskaan omissa juhlissamme käyttäisimme. :D
 
 

Koruiksi valitsin pitkästä aikaa Kalevala Korun vanamokorusarjan. Tämä sarja minulla onkin täydellisenä: korvikset, kaulakoru, sormus ja rannekoru. Kyllä itse asiassa nilkkakorukin löytyy, vaan sitä ei enää ole tullut käytettyä, kun helmi siitä katosi. Kuten kuvasta näkyy, myöskin hiukseni ovat kasvaneet sellaiseen mittaan, että ne saa laitettua jo kampaukselle kiinni. Luotin tänään kampaamotuttavan käsiin hiukseni, ja sain ihastuttavan, kestävän kampauksen juhliin. Joten kyllä mä taidan sen pidemmän tukan kuitenkin kasvattaa. Ootko mun kaa samaa mieltä, pitkäksi, eikö jee?Herkkuja juhlista ei puuttunut, herkullisia kakkuja sekä melkoisen kasan tyhjiä karkkipapereita saimme pöytäkuntamme kesken aikaiseksi. Omareita taisi siinä sivussa hyppiä omaan suuhunikin, klassikkokarkkeja omasta lapsuudestani. Huh huh, mikä herkkupäivä. Miten siellä lauantai on sujunut?


Tänään illalla tapasin vielä ihastuttavan Maijun, jonka kanssa olisin voinut keskustella vaikka iltamyöhään. Nautimme herkulliset tyrnismoothiet keskustelun lomassa, ja kun kaksi positiivista, hymyilevää ihmistä istuu samaan pöytään - ei hymyä ja naurua puuttunut. Erityisesti odottelen pian ilmestyvää Maijun ja muiden bloggaajien yhteistyössä tehtyä uusinta välipalakirjaa, jospa siitä saisi vinkkejä työpäivään ja välipaloihin. Kiva että Maiju sattumalta tuli tänne keskisuomeen ja saimme onnistumaan tapaamisen!

Rentoa lauantaita! 

8 kommenttia:

 1. Oli ihana tavata sut. Aika meni ihan siivillä.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä tyrmistyttävän upea. Kampaus on kaunis ja muutenkin olet aina niin ihastuttava. Sinulle kyllä sopii molemmat, lyhyempi ja pidempi hiusmalli.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan upea kampaus ja oi että mitä herkkuja. Onneksi tuossa pöydällä on mummin antamat After Eightit tai muuten pyörtyä kupsahtaisin herkkukateudesta. :)

  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Voi kiitos! <3
   Kyllä hiukseni ovatkin kasvaneet kun saa kampauksia aikaan! Kiva näin :)
   Mukavaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 4. Voi miten kauniita kuvia sinusta! Olet oikea säihkysilmä! Kampauskin on tosi sievä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Minua aina koulussa sanottiin tähtisilmäksi :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3