keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen.

Vuosi 2014 alkaa olemaan lopuillaan, raketit paukkuvat ulkona ja iltapalaksi nautittu nakkeja sekä naapureiden kanssa kuohuvaa. Lapsien kanssa kotona vietämme tämänkin vuodenvaihteen perinteisten uudenvuoden herkkujen kera. Vuonna 2014 on tapahtunut monta hyvää ja ei niin hyvää asiaa, mutta tästäkin vuodesta kokeneempana ja vahvempana katse uutta vuotta kohti. Mahtavaa että olette pysyneet vuoden varrella matkassa, vaikka blogini kirjoitustahti taikka aiheet eivät olekaan varmasti aina olleet ykköslaatua. Olen pohtinut bloggaamistani, ja todennut sen olevan eräänlainen päiväkirja itsellenikin, ja ehkä tästä syystä olenkin käsitellyt monenlaisia aiheita fiiliksen mukaisesti. Mitä te olette mieltä - mistä minun tulisi kirjoittaa? Tai mistä haluaisit kuulla?

Miten sinä vietät / vietit vuodenvaihteen? Minä kävin vuoden viimeisenä päivänä, tänään, testaamassa vihdoinkin seinäkiipeilyä. Totesin sen olevan aika kivaa hommaa, kun vaan hoksaa tekniikan ja rauhallisuuden. Vaikka mitään tekemistä näillä ei olekaan sen kanssa, että onko se helppoa vai ei.. Onnistuin kuitenkin ylittämään pelon sekä seinän yläpäässä että pelon tulla alaspäin seinää, vaikka välillä tunnuinkin jäätyvän sinne seinälle enkä tiennyt miten tulen alas. Oletko sinä kokeillut koskaan seinäkiipeilyä?Toivottavasti sinun vuotesi on ollut kaikinpuolin onnistunut, sekä voit hyvillä mielillä hyvästellä sen ja aukaista uuden sivun kirjassa vuodelle 2015. Huomisesta alkaen vuosi 2015 on vain meidän käsissämme, tehkäämme siitä unelmien vuosi - rohkeutta, tahtoa, onnellisuutta ja terveyttä.

Oikein hyvää vuodenvaihdetta!

12 kommenttia:

 1. Paras blogi on aito blogi. Ja aito blogi kumpuaa bloggaajan omista mielenkiinnon kohteista ja aiheista. Jatka ihmeessä samaan malliin :). Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos - oikein hyvää uutta vuotta sinnekin <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää vuotta 2015. Olen blogisi uskollinen lukija ja pari kertaa kommentoinutkin,mutta aina ei kerkee tai jaksa,vaikka tekisi mieli sanoa jotain kivaa uusista ostoksistani tai muuten vaan mielipide jostain asiasta. Luen myös samoja blogeja ,mitä itsekin sivupalkissa suosittelet ja tykkään todella paljon tälläisistä tavisblogeista,joissa ihan ihan normaalimitoissa olevat naiset kuvauttavat ostoksiaan,jotka useimmiten ovat myös meidän norminaisten budjettien rajoissa hankittua.olen saanut paljon blogeista tyylivinkkejä ja jotenkin blogit ovat minulle vertaistukea tässä arjen hallinnassa,kun 3 kouluikäisen työssäkäyvänä äitinä yrittää olla "niin monena",niin huomaa,että samojen juttujen kanssa kaikki muutkin kamppailevat.Kiitos vielä ,että olet jaksanut jutuillasi minuakin voimaannuttaa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsi! Ihana kuulla <3
   Oikein mahtavaa ja onnentäyteistä vuotta 2015!

   Poista
 4. Kiitos blogistasi! Tulen aina innolla blogiisi ja olen tykännyt aiheistasi! Älä muuta mitään!!! Ihanaa uutta vuotta sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana, jatketaan siis <3
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 5. Jatka vaan samaan malliin blogisi kanssa:)! Päiväkirjamainen tyyli on just hyvä<3 Tykkään! Ja oih, seinäkiipeilyä olisi kiva joskus kokeilla! Meidän uusi vuosi vaihtui isäni ja hänen naisystävän luona ja tuli valvottua pitkään (liiankin:D), mukavaa oli:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos!
   Lähde joskus mukaan, boulderpaja oli kivanoloinen paikka kiipeilyyn. Käsissä tuntuu nyt.. ;)

   Poista
 6. Kirjoita juuri niin kuin tähänkin saakka olet kirjoittanut.
  Ja oikein ihanaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :)
   Hyvää uutta vuotta sinne myös <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3