lauantai 6. joulukuuta 2014

Tässä se on!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Nimittäin nyt vasta ennätin laukkuhankintaani kuvaamaan, vaikka kovasti siellä olette kyselleetkin mitä mahdoin Helsingin reissulta Louis Vuittonilta kotiuttaa. Ja niin mielellään kuin olisinkin ikirakkauteni, Alman, kotiuttanut, niin vielä ei ollut Alman aika..
 
Eli annan kuvien puhua puolestaan, mitä reissulta kotiutui. Jotain sellaista, jota on ollut vaikea saada livenä edes kokeilla - monesti ollut loppu. Yksi ainokainen kappale oli Helsingin liikkeessä, ja sen sain minulle varattua. Tiesittekö että voitte tosiaan puhelinsoitolla taikka liikkeessä käymisellä varattua tuotteita parin päivän ajaksi? Itselleni tämä oli juuri se varmistuspuhelu, jotta aivan varmana saan kotiin laukun samalla reissulla tuotua. Siellä se minua sitten odotteli.
 
Eli uusin laukkuni on Louis Vuitton Petit Noe. Mielestäni aika ihana, ja millainen tilaihme tämäkin laukku on. Varmasti Neverfullin rinnalla tulee olemaan toinen luottolaukuistani. Tämä on siis keskikoko Noe- laukuista, pienin oli liian pieni ja pitkällä olkahihnalla ja suuri Noe oli aivan liian suuri minun kokoihin. Tässä Petit Noessa on pelkkää plussaa tuo lyhyt olkahihna, ja kokonsa puolesta täysi kymppi!

Mitäs tykkäät?

11 kommenttia:

 1. Oi, ihana laukku! Itsekin olen tuota laukkua ihaillut :) Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihan täydellinen!! Voisin ehdottomasti kotiuttaa itellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä :)
   Eikun varailemaan ja hankkimaan <3

   Poista
 3. Onnittelut hyvästä valinnasta, minulla samainen laukku hieman pienempänä ja sisään mahtuu kyllä paljon tavaraa. Kun nahkanauha hieman pehmenee niin sulkeminenkin on aika vaivatonta.

  VastaaPoista
 4. Oi, se on kaunis <3 Tulee varmasti ahkeralle käytölle :)

  VastaaPoista
 5. Petit noe nm ? On se kaunis ja klassikko !

  VastaaPoista
 6. Äääh, hän on todella kaunis.:))

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana ilmestys tuo laukku! Olisin tiedustellut mielenkiinnolla mitä laukku mahtoi Suomen LV-liikkeessä maksaa ? Täällä myös kovasti polttelisi ihanuus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3