perjantai 19. joulukuuta 2014

Lahja itselle?

Minulla taisi tänään olla jo yhdenlainen joulu. Tai toisenlainen joulu. Joulu mikä joulu kuitenkin. Nimittäin hankin yhden haluamani joululahjan. Ihan ite. Bongasin nimittäin eilen paikallisen lehden nettisivulta Expertin mainoksen, jossa mainostettiin erästä kodinkonetta tarjoushintaan..


 
Pauligin Cupsolo-keitin oli tarjouksessa Expertillä hintaan 49€, kun normaalihinta tällä laitteella on 79€. Nyt en vain tätä hintaetua pystynyt vastustamaan. Kuvan paketin kuvasta poiketen kotiutin kahvikoneen valkoisen värisenä. Seuraavana tehtävänä piti päättää mitä monesta kapselimausta kotiini ensimmäisenä hankkisin.
 


Kotiin lähti vanilla lattea sekä tazzakaakaota neideille. Nyt pitäisi päättää kumpaako itse ensimmäisenä maistaisin. Ehkä huomenaamulla nautiskelen kiireettömänä lauantaina aamiaispöydässä ensimmäisen kapselijuoman. Huomenna tarkoituksena olisikin hakea jouluista tunnelmaa ystävän kanssa Toivolan vanhalta pihalta, jossa onkin ollut tapana käydä aiempinakin jouluina ja vieläpä useampaan kertaan. En tiedä onko tänä talvena ollut oikeasti niin kiirettä vaiko itse tehtyä kiirettä, mutta ensimmäinen kerta tälle talvelle on huomenna edessä. Saapa nähdä astummeko sisään ihastuttavaan kahvilaan, jossa viime joulukuussakin istuin useampaan kertaan ja esimerkiksi täällä kirjoitinkin.

Lisäksi huomenna olisi suunnitelmissa leipoa sunnuntain perhepikkujouluihin piparisuklaajuustokakku. Esimerkiksi blogissa Pieces of miracles on hyvä ohje kakun toteuttamiseen, ja sen mukaisesti keräsinkin kaupassa ostokseni. Minulla on ollut tapana leipoa joka joulu joku herkku jälkiruokapöytään, yleisimmin siis jotain kakkua. Tänä vuonna uusi kakkuresepti testaukseen. Mutta mitä sinne teille kuuluu? Joko olette joululomilla?

6 kommenttia:

 1. Hyvä ostos, ja noin halpaan hintaan! Meillä Cupsulo-keitintä surisee montaa kertaa päivässä. Kaakao ja minttukaakao on tosi ihania. Lisäksi käytetään säännöllisesti espresso supreme kapseleita maitonapin tai oikean maidon kera. Kokeileppa myös caramel lattea, nam :)
  Ylihuomisesta lähtien olen kolme päivää töissä, jonka jälkeen on ruhtinaalliset 6 vapaata, jee :D
  -Suvi-

  VastaaPoista
 2. Voi Henna sinua :D sie olet kyllä ihanan hassu <3 mutta ymmärrän sua. Olen itse ihan samanlainen kun saan pakkomielteen johonkin asiaan niin se on sit hommattava. Hyvä me ja herkullisia kahvihetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kun itse ostaa, niin ei varmasti pety :) Nautinnollisia hetkiä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3