tiistai 16. joulukuuta 2014

Kengät ja kukkia.

Crocsilta on tullut naisille täysin vedenpitävä mallisto talveen, ja täytyy sanoa että olin alusta saakka täysin myyty. Päädyin pähkäilyjen jälkeen tähän kenkämalliin, ja jalkaani ne sujautettua - olin myös tyytyväinen valintaani. Oletko sinä tutustunut Crocsin talvikenkämalleihin? Vai kuulutko siihen porukkaan, joka ei mistään hinnasta laittaisi Crocseja jalkaansa? Itse voin vain puhua näiden kenkien puolesta, nimittäin kenkämalleja on kymmeniä erilaisia ja niiden keveys jalassa on jotain ainutlaatuista. Käy tutustumassa tämänhetkiseen malliston Crocsin nettisivuilla, www.crocs.fi.

Mitä tykkäät uusista talvikengistäni? Itse veikkaan että nämä jalassa on aika mukava tehdä pihassa lumitöitä, ja ehkä vilahtaa myöskin ruokakauppaankin kerran tai useammin. Jätti-iso plussa kenkien täydestä vedenpitävyydestä, nimittäin viime aikoina on useammin kotiutunut kengät märkinä kuin kuivina. Onko sinullakin ehkä talvikenkinä Crocsit ollessasi vapaalla?

 
Havahduin tänään siihen, että ensi viikolla on jouluaatto, eikä minulla ole vielä edes joulukukkia. Ja päätin korjata asian välittömästi, ja kotiutinkin perinteiset joulukukat - sekä joulutähden että amarylliksen. Pienen söpön yksityiskohdan joulutähtiin antoikin kultainen glitteripeite kukkien päällä. Tällä kertaa amarylliksen väriksi valitsin kauniin valkoisen, toivotaan että se kukkii kauniisti ja pysyy tuettuna pystyssä, ettei käy kuten viime jouluna kukan kaatuesssaan, ja samalla varren katketessa. Harmitus oli pienoinen. Nyt pitää vain muistaa, muistaa ja muistaa tukea kukkavarsi.  


Mitä joulukukkia siellä sinulla mahtaa olla?

6 kommenttia:

 1. Tuollaiset popot kelpaisivat kyllä. Olisivat täydelliset hoitovapaa-arkeen.
  Minulla on vasta valkoisia hyasintteja. Epäilen saavani jouluvierailta tuliaiskukkia ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crocsilla on kivasti aleja, pidä silmät auki ;)

   Poista
 2. Kivannäköiset kengät just tämmöseen sohjoaikaan! Mullla ei ole koskaan ollut Crocseja vaikka monesti oon mallaillut omaan jalkaan niitä, ovat olleet lestiltään liian leveitä mun kinttuun.
  Meillä on hyasintti, joulutähti ja amaryllis, kaikki valkoisena <3 Lisäksi mieheni oli ostanut joulukaktuksen :D
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on mukavat jaloissa, ja ihana vuori myös!

   Poista
 3. mites toi pohja, onko liukas ? Aika saman näköinen kun Sorel ja varmaa tosiaan kevyempi kun heidän mallinsa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohja on sellainen "näppylämäinen" ja ei lainkaan liukas. Kevyempi kenkä tosiaan! Käypä testaa jossain :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3