maanantai 1. joulukuuta 2014

Katse Helsingin näyteikkunoihin.

Olin saanut kuulla jo jokin aika taaksepäin, että Iso Omena- kauppakeskuksessa myydään Victoria´s Secret kosmetiikkaa. Tieto sinänsä oli puutteellinen, kun en löytänyt mistään tietoa kuinka kauan tämä pop up-tyylinen myynti on olemassa. Perjantaina paikanpäälle astuessani totesin ilokseni vielä kosmetiikan olevan paikoillaan, ja myyjän mukaan viimeinen viikonloppu edessä. Edellisen kerran tätä kosmetiikkaa ostin kesällä Viking Gracen risteilyltä, mutta tällä kertaa mitään ei lähtenytkään Espoosta mukaan. Sillä joko hinnoissa on tapahtunut jonkunsortin huippunousu taikka täällä paikanpäällä hintoihin oli itse tehty "mukava" korotus, mutta ihan 29€ en ollut valmis maksamaan vartalovoiteesta. No mitä sinä olet mieltä, oliko edes hiukan ylihinnoiteltu? 

n
Erityisesti esikoiseni on toivonut tätä kosmetiikkaa. Silti kovin on kärsivällinen Lontoon matkan suhteen, ja luulenkin että siellä ollaan sitten molemmat aivan sekaisin VS:n liikkeessä. Edelliselläkin reissulla homma lähti aivan lapasesta, sillä taisin sillä hetkellä uusia lähes koko alusvaatekokoelmani.. Victoria´s Secretin kosmetiikka puolestaan on houkuttelevan näköistä ja tuoksumaailma on aika ihanaa, joten ehkäpä panostan sitten sille saralle reissullamme. Reissun suhteen mitään ajankohtaa ei ole vielä selvillä, mutta keväällä / kesällä tilanteiden mukaan lähdemme neitien kanssa Lontooseen ehdottomasti. Silti on aina selvitettävä mahdolliset poissaolot töistä, koulusta, esikoisen harkka-ajat, koirien hoidon selvittäminen ym. 
Aika upean näyteikkunan Louis Vuitton tekee aina kauden mukaisesti. Sen verran näyttäviä kokonaisuuksia, että pakkohan se oli ikuistaa. Tuo ikkunassa näkyvä värimaailma söpösti jatkuu myöskin pakkauksissa nahkanauhan sijasta värikkäänä kangasnauhana, kuten hiukan kassista pilkistää. Arvaatteko jo mitä uutta mahdoin täältä kotiini tuoda?

Helsingissä oli muutoin kaunista, jouluista. Paljon valoja kaikkialla, joululaulut soivat liikkeissä ja ihmisiä oli reilusti liikenteessä. Harmi vaan että lumi tuntui pääkaupunkiseudultakin olla hukassa, kuten myöskin täältä keskisuomesta. Mahdammeko pienen lumipeitteen saada, yötä vasten tuntui tiputtelevan lumihiutaleita. Toivottavaa se ainakin olisi. Pientä pakkasta, vähän lunta. Se olisi aivan ok minulle. Mustat tiet, kurakelit - niitä on ollut mielestäni jo kerrakseen. Mutta takaisin aiheeseen, kävellessäni Helsingin keskustassa, piti napsia kuvia näyteikkunoista. Kuten ihanasta Stockmannin jouluikkunasta, siinä olikin melkoisesti lapsia ihastelemassa liikkuvia ja soivia hahmoja.Ihastuttava hiiriperheen talo jouluiseen tunnelmaan. Ja hiukan persoonallisempi Minna Parikan jouluinen näyteikkuna. Arvaatte lienee, mahdoinko astua ihan sisälle saakka. Kyllä vain, mutta mitään ei mukaan tarttunut vaikka sisäpuolella oli toinen ihanempia kenkäpareja.  
Ihasteletko sinäkin näyttäviä näyteikkunoita? Itse monesti pysähdyn ihastelemaan kauniisti somistettuja näyteikkunoita, ja saatan tehdä päätöksen liikkeeseen menemisestäkin näyteikkunan perusteella. Kyllähän ne aikamoisena mainoksena toimivat liikkeelle, sekä saattavat aiheuttaa spontaanin "pakkosaadatoijuttu" - fiiliksen meissä kuluttajissa. Tällä viikolla käynkin sitten tekemässä kierroksen Turun näyteikkunoiden parissa, katsotaan miten mun käy - pysynkö ikkunoiden takana vai joudunko sisäpuolellekin?!  

10 kommenttia:

 1. Viime viikonloppuna tein samanlaisen näyteikkunakierroksen Hesassa. Kuvasin myös nuo Parikan ikkunat. Tuossa on suksittelutyyliä minun makuuni :D.

  VastaaPoista
 2. Avaa jo toi Vuittonin paketti !! Huivi ? ? :D

  VastaaPoista
 3. Muistan kuinka lapsena kävelimme usein äitini kanssa Lahden kaduilla sunnuntai iltaisin ikkunaostoksilla.

  VastaaPoista
 4. On noi VS't niin törkeän hintaisia tuolla Ompussa, luulin ettei se tulisi kannattamaan... Mutta niin on vain ollut pörrääjiä pop upin ympärillä kun lähes päivittäin siellä käyn :)
  Lontookin on VS'n suhteen kallis, mutta kuitenkin edullisempi kuin tuo Ompun piste :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin, ja laivalla nää oli reippaan kympin halvempia! ;)

   Poista
 5. WTF, 29€!!?? Dubaissa noi oli n.11€. Taidan tehdä sulle pienen tilauksen matkaan sinne Lontooseen sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3