keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Jouluaatto.

 
Mahtavaa, rentoa ja tunnelmallista jouluaattoa sinne ihan jokaiselle! Täällä osoitteessa oli tontut yön aikanan käyneet täyttämässä kuusenalusen joulupaketeilla, ja aamupalan jälkeen neidit saivat jakaa paketit ja aloittaa avaamisen. Se lienee joulussa se kivoin juttu, joka tosissaan on vuosittain vaatinut malttia. Joulupukkia emme ole pitäneet niin tärkeässä roolissa, kuin mitä se juniorille ilmeisesti onkaan ollut. Joulupukki on ollut joulun kohokohta, ja neiti onkin hiukan harmissaan kun joulupukki ei tullutkaan - vaikka kivoja paketteja tulikin. Tuleeko teille sinne joulupukki tänään?


Ilmeisesti olin ollut kuitenkin tänänkin vuonna kiltti, sillä minunkin nimellä kuusen alta löytyi paketti. Vieläpä mieluinen sellainen, ja tarvelahja. Nimittäin vihdoinkin takkapuille on Artekin Kanto-puuteline. Onneksi tällainen, kuin jännitimme jo neitien kanssa, että mitä jos pukki tuo minulle kapselikahvinkeittimen - mitä kahdella tekisimme? Mutta, mistähän se pukki toiveet osaakaan täyttää ja tehdä juuri oikeita hankintoja?
Toinen tarve- ja hyötylahja oli Iittalan Sarpaneva- pata. Olinkin onnistunut särkemään aiemman uunipatamme tiputtamalla sen kaapista, niin että se onnistui halkeamaan. Tälle todellakin on varmasti käyttöä. Mutta kaikesta huolimatta, MAHTAVAA JOULUAATTOA SINULLE! NYT SAA LUVAN KANSSA HERKUTELLA! ;)

 
Mitä siellä odotellaan joulupukilta? 

2 kommenttia:

  1. IHanaa joulua sinne. Meillä kävi pukki mummolassa ja ihania kiljahduksia neitiltä pääsi joka pakerin jälkeen, kaikki siis taisi olla mieluisia, niin pehmeät kuin kovastkin paketit.
    Itsekin sain tosi ihania paketteja <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3