maanantai 15. joulukuuta 2014

Alehankinta.

Oih, valkoista lunta! Näimmekö vain unta? Nimittäin nuo ihanat valkoiset viikonlopun aikana sataneet lumet ovat jo miltei sulaneet. Talvikenkien sijasta jalkaan on saanutkin laittaa kumisaappaat, mikäli mielii kuivin kengin ja jaloin sisälle. Jouluaatto on ensi viikolla -apua, ensi viikolla tosiaan! - ja kovasti toivoisin lumien säilymistä joulun yli. Eli eikun uutta tilaukseen siis. Onko siellä muualla enää lunta? Esimerkiksi Oulussa, onko Nanni?
 
 
Joulu saapuu, ja alet ovat alkaneet monessa kaupassa. Itsekin tein yhden alehankinnan, nimittäin kuvassa näkyvän neulemekon nappasin mukaani Seppälän -40% alerekistä. Mitäs tykkää? Neulemekon värimaailma taikka kuviomaailma ei jotenkaan tainnut olla minulle vieras juttu, tunnustan että kotoa löytyy vastaavanlainen neuletakkikin. Ja kyllä, samasta liikkeestä aiemmin hankittuna. Minusta tuntuu, että Seppälä on petrannut valikoimaansa koko ajan enemmän ja enemmän ajanhermolle. Vaikka monella ehkä onkin mielessä Seppälä silloin 90-luvulla. Itsekin taisin hankkia silloin muunmuassa farkkuhaalarit kyseisestä kaupasta!
 
Oletko sinä ehkä löytänyt itsesi jo alkaneilta alennusmyynneiltä?
 


 
Neulemekko - Seppälä
Koru - H&M
Kello - Michael Kors

Täytyy muuten sanoa, että olen syksyn aikana saanut hiukan painoani tippumaan - ja tuntuu hyvältä. En tiedä huomaatteko muutosta, mutta itse ainakin olen alkanut hiljalleen huomaamaan, ja mahtavinta onkin laittaa esimerkiksi tietyt housut jalkaan pitkästä aikaa - ja vieläpä sillein ettei ahdista. Samalla kun "teen paluuta vanhaan minään", samalla tukka tuntuu kasvavan siinä sivussa. Poninhäntä taitaakin olla lähes vakiokampaukseni. Jotain uutta piristystä pitäisi siis keksiä, ja kyllä ne vihreät latvat ainakin saavat jäädä. Ehkäpä keväämmällä vaikkapa vaaleaa raitaa? 

4 kommenttia:

  1. Tyylikäs mekko. Kiinnitin samaan asiaan huomioita, kun kävin Seppälässä. Valikoima oli uudistunut ja raikastunut. Nyt sieltä löytyy meikäläisellekin valikoimaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3