sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Voihan pakkomielle.

No niin, tässä sitä taas ollaan. Pakkomielteitä, pakkomielteitä. Miten mä aina onnistun uudelleen ja uudelleen niitä itselleni keksimään? Ja erityisesti kun tämä pakkomielle on sellainen, jota ei ihanoikeasti edes tarvittaisi? Jos kotona on jo yksi kappale kahvinkeittimiä, Moccamaster ja yksi kappale kapselikahvinkeittimiä, Dolce Gusto, niin tarvitaanko oikeasti vielä kolmaskin masiina samaan tarkoitukseen? 

Mitä mä siis haluaisin keittiöön pöytätilaa viemään taikka keittiönkaappien täytteeksi? Vaiko saattaisiko olla kuitenkin sellainen, joka tulisi aktiiviseen käyttöön? Nimittäin minä kovasti haluaisin hankkia Paulig Cupsolon. Sellaisen kovasti toivoisin, oi joulupukki - saisinko sellaisen? Maltanko yleensäottaen edes jouluun saakka? Onko sinulla ehkä kokemusta tästä kapselikeittimestä?Kuva on lainattu Paulig.fi sivustolta.

Pauligin verkkosivustoilla olen tutustunut tähän kapselikeittimeen, ja sinänsä se olisi varmasti hyvä meille - koska sillä valmistetan kotimaisia suosikkikahveja, teetä sekä esimerkiksi Tazzakaakaota ja glögiä. Dolce guston hankin aikoinaan miehelleni joululahjaksi, mutta täytyy rehellisyyden nimissä sen käytön olleen hyvin vähäistä - kapselitkin ennättivät kaapissa vanhenemaan päiväyksistään. Mutta eipä sillä, melkoista "myrkkyä" minun makuuni ne sen laitteen kapselikahvit olivatkin.. 

Mutta onko oikeasti tässä Pauligin Cupsolo-keittimessä kapselikahvit hyviä ja maukkaita? Voinko luottaa ettei pettymystä tule, kun muutoinkin suosin samanmerkin suodatinkahveja? Onko teillä kellään kokemusta tästä laitteesta? Mitä sanotte, yes vai no? 

9 kommenttia:

 1. Näin teen ystävänä täytyy vain katsella vierestä näitä ihanuuksia. Meillekin voisi olla tuollaisia hauskoja laitteita. On niin tylsää vain keitellä vettä ja liotella teen lehtiä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No mä voisin sen yhden kapselikoneen hävittää että saisin tän :)

   Poista
 2. Meillä on ollut Cupsulokeitin muutaman vuoden, ja ilman ei suostuttaisi enää olemaan, on jokapäiväisessä käytössä. Varsinkin kaakaot on niin nam :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuo Pauligin masiina ja lähinnä lasten kaakokäytössä.tykkään vain itse niinpaljonntavallisesta summista ,että kaipaa mitään muuta.ja muuten tuon laitteen glögikapselit on aika yök.ei mennyt alas meillä ja kun tarjottiin muille,niin juomatta jäi.että tämmöinen kokemus meillä tästä laitteesta!mutta maku on toki niin monia,että varmaan jollekin ihan passeli kahvikone.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää just näissä onkin, makua ei voi tietää ennen ku kokeilee. :/

   Poista
 4. Kysymykseen tarviiko kahden lisäksi kolmatta, vastaus on Ei tarvi. Mietipä onko oikeasti tosiaankin pakkomielle vain saada jotain, pärjäätkö ilmankin? Ja tuleeko ihminen onnelliseksi jatkuvalla tavaramäärällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä luopuisin dolcesta mielellään tämän vuoksi. No lievitin intoa hankkia tätä ostamalla ihanaa maustettua joulukahvia!

   Poista
  2. Mie tilasin kans vasta itselle maustekahvia. Nam nam ku se on hyvää.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3