keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Voi väsymys.

Hei, täällä sitä ollaan! Vaikkei blogin päivittämiselle ole tuntunutkaan olevan aikaa, taikka iltaisin en voi väheksyä sen väsymyksen määrää, joka mielellään minut kaataisi petiin jo hyvin aikaisin. Silti olen jaksanut nauttia ihanasta hämärän tunnelmasta kera tunnelmavalojen, ja kynttilöiden. Vaikkakin petiin päästessäni taidankin vajota uneen millisekunnissa. Nämä kuvassa näkyvät paperinarupallot on ystäväni mies minulle viime talvena valmistanut, ja tykkään edelleen kovasti näistä. Tänä vuonna myöskin anopille valmistuivat tällaiset.


Vaikka taidankin kokea jonkun sortin kolmenkymmenen ja neljänkymmenen ikävuoden murrosaikaa, niin uskallauduin silti kasvoni kuvauttamaan. Nimittäin aikamoinen näppyviidakko on kasvoistani tullut, saati selästä. Liekö hormonivalmisteilla (taas) tekemistä tämän asian kanssa? Minullehan määrättiin kesällä 3kk aknelääkekuuri, kun sain mielettömät näppyongelmat juuri lääkityksen vuoksi - mutta koska kyseessä on valoherkkä tuote, arvaatteko halusinko kesää viettää auringolta suojassa? No enpä tietenkään, joten tuolla kaapissa ne sadan euron lääkkeet ovat. Pitäisiköhän nyt kuitenkin vetäistä se kuuri, mahtaisiko iho rauhoittua?


Sen verran energiaa olen kuitenkin itsestäni pyrkinyt repimään irti, että saisin itseni liikutettua salille hikoilemaan. Välillä viikot sujuu paremmin, välillä sitten huonommin. Oma saliohjelma on myös aika mahtava juttu, ei ole sidottu ryhmäliikuntatuntien aikatauluihin vaan voi mennä, kun siltä tuntuu. Vaikka kyllä tässä olisi edelleen varaa repiä enemmän itsestään irti, mutta miten se onkaan niin vaikeaa? Vielä on oikeastaan myöskin kysymysmerkki pitkällä tähtäimellä, että mitä oikeastaan haluaisin harrastaa? Pitäisikö kokeilla uusia lajeja? Ja niin, olisiko minulla oikeasti aikaa?

Tällä viikolla ajatukset ovat olleet jo melkoisesti joulussakin. Suorastaan kihelmöi mielessä ajatus joululahjojen hankinnoista. Perinteisesti olen tilannut neitien kuvilla joulukortit, ja sama perinne jatkuu myös tänä vuonna. Joitain kuvia olen ennättänyt neideistä napsimaan viikon aikana, vielä kun saisi aikaiseksi toimittaa ne eteenpäin.. :) Teetkö sinä itse joulukorttisi vai teetätkö myös valokuvasta? Vai menetkö vielä helpomman kautta, ja ostat korttisi kaupasta?

2 kommenttia:

  1. Kortteja on tullu tehtyä ja lähes kaikki myytyä. Ajatus oli tilata lapsista kuvat korteista. Kesältä on yks kiva kuva josta ajattelin kortin teettää. Tuleepa kivoja kesämuistoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtava idea! Mulla lähti tänään teetätykseen meidän joulukortit myös, lasten kuvista kuten perinteisesti..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3